Повідомляється, що російські Сухопутні війська стикаються із проблемами через недостатнє виробництво боєприпасів, що змушує їх вдаватися до використання низькоякісних північнокорейських артилерійських та мінометних зарядів.

Про це пише «apostrophe»

У прес-службі Сухопутних військ висловили стурбованість незадовільним станом іноземних боєприпасів, наголосивши на рідкісних випадках розривів цих боєприпасів у стовбурах гармат і мінометів.

Стверджується, що такі несправності призводять як до втрат зброї, так і до особового складу серед окупаційних сил. Примітно, що подібні проблеми спостерігаються і в угрупуванні військ "Дніпро", яким командує генерал Михайло Теплинський. Залежність імпортних боєприпасів нижчої якості ускладнює дії російських військових.

Проблеми, з якими стикаються Сухопутні війська Росії під час постачання боєприпасів, ще більше підкреслюють навантаження на їхній військовий потенціал.

Ці проблеми ускладнюють оперативні труднощі, з якими стикаються окупанти, особливо в таких угрупованнях військ, як «Дніпро», де вплив на техніку та особовий склад був помітним.

Популярні новини зараз

Грунт пухкий і буквально розсипається в пил: чим посипати землю, щоб таки отримати добрий урожай

Румуни попросили Україну збивати російські дрони - сталося непорозуміння, але українці регочуть: "Член НАТО просить захистити..."

Потап розповів про вагітність Настя Каменських і дітей: хоче і хлопчиків, і дівчат

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Читайте також:

Обов'язково це зробіть: як продовжити роботу звичайних батарейок, щоб не витрачати гроші на нові

Розмитнення автомобілів у додатку "Дія": українцям розповіли, коли запрацює ця функція

Так роблять у дорогих готелях: хитрощі, завдяки яким у туалеті постійно буде приємний запах