На популярному сайті безкоштовних оголошень в Єкатеринбурзі нещодавно з'явилася партія радянських майстерень із військовими автомобілями на базі ЗІЛ-131 1989 року випуску. Ці пересувні майстерні, оснащені токарними верстатами типу MRIV, спочатку перебували у військовій консервації, і продавець стверджує, що мають мінімальний час роботи та пробіги, що не перевищують кількох тисяч кілометрів. Хоча ціна кожного автомобіля становить 700 000 рублів, важливо відзначити, що вони не мають титулу.

Військова техніка РФ

Військова техніка РФ

Незважаючи на те, що вони відносно добре збереглися, тривалий період простою залишив помітні сліди на цих машинах. На їх кузовах та рамах помітні плями іржі, фарба вицвіла, обладнання застаріло. Зацікавлені покупці можуть вибрати між придбанням лише шасі з кабінами (ціна 300 000 рублів) або всієї комплектації кунг-цеху (400 000 рублів).

Військова техніка РФ

Військова техніка РФ

Популярні новини зараз

Вже навіть посол ЄС попередила: українцям треба готуватись до дуже складних часів.

Як правильно посадити цибулю на зиму, щоб вона виросла великою, соковитою і солодкою: інструкція для дачників

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

Ці машини зараз перебувають у Свердловській області. Варто зазначити, що за радянських часів для Росрезерву закуповувалися аналогічні моделі ЗІЛ-131 з атмосферними бензиновими 6,0-літровими двигунами V8, такі як ЗІЛ-508.10. Шасі ЗІЛ-131, що використовувалося в цих майстернях, мало багато особливостей зі стандартними моделями, у тому числі ресорну підвіску, шестизубі колеса, передній міст, що жорстко підключається, і знижувальну передачу.

Читайте також:

Путін готує нове випробування для українців узимку: експерт розповів, до чого готуватися

Худнемо смачно: рецепт дієтичного вінегрету, який точно допоможе скинути жир з живота та боків

Навіть вона не стрималася: Софія Ротару відреагувала на нову пісню Тіни Кароль