Холодний атмосферний фронт пройшов Україною, принісши з собою дощі та грози. Проте відомий український синоптик Наталія Діденко прогнозує, що у вихідні 16 та 17 вересня по всій країні буде переважно суха погода.

Про це пише "Факти", посилаючись на публікацію синоптика Наталії Діденко в Telegram.

У вихідні очікується підвищення температури повітря до комфортних значень: вдень від +20°С до +25°С, у південно-західному регіоні до +28°С.

У Києві дощу не буде ні у суботу, ні у неділю. Максимальна температура повітря очікується в суботу від +22°C до +23°C, у неділю очікується підвищення до +25°C - +26°C.

«Холодний атмосферний фронт проходить Україною, йде з дощами та грозами. Завтра ми вже будемо в його тиловій частині, знову повертається антициклональне панування. Карта. Тому у вихідні, 16 та 17 вересня, в Україні очікується переважно суха погода. Температура повітря підвищиться до комфортних значень, упродовж дня очікується +20+25 градусів, на південному заході до +28 градусів», - написала Наталії Діденко.

Синоптична карта на 16 вересня

Популярні новини зараз

Вдома тріщали, люди молилися: у Росії сталося одразу три серйозні землетруси

Як правильно посадити цибулю на зиму, щоб вона виросла великою, соковитою і солодкою: інструкція для дачників

Тепер буде зовсім важко: кого з українців позбавлять пільг на оплату комуналки

Тепер готую котлети тільки так: рецепт та секрети страви, про які ви не знали

Показати ще

Наступний тиждень в Україні, за прогнозами, буде теплим і сухим, і лише один день (середа) принесе ймовірність дощу та невеликого похолодання у західних та північних регіонах. Садівникам рекомендується скористатися гарною погодою та виконати свої роботи на свіжому повітрі.

«Наступний тиждень в Україні буде весь теплий і сухий, лише в середу (один день) атмосфера рушить ближче до дощів і невеликих похолодань на заході та півночі», - додала синоптик.

Скрин публікації в Telegram

Читайте також:

Гілки будуть обвисати від плодів наступного сезону: ось що потрібно зробити з грушами та яблунями у вересні

Додатковий захист Умані: до міста вже прибула закордонна поліція. Що там зараз відбувається

Оренда квартир стане багатьом не по кишені: як подорожчало орендоване житло і в яких регіонах