Нещодавня заява президента Росії Володимира Путіна про розробку зброї «на нових фізичних принципах» викликала цікавість та суперечки. Путін припустив, що ця нова зброя підвищить безпеку країни у найближчому майбутньому. Однак точна природа цієї зброї залишається нерозкритою, що призводить до спекуляцій та дискусій як в офіційних колах, так і в соціальних мережах.

Про це пише «obozrevatel»

Російські державні ЗМІ припускають, що ця інноваційна зброя може включати такі технології, як лазери, інфразвук, радіочастоти або інші нерозкриті досягнення. Проте Путін утримався від надання конкретних подробиць під час свого виступу.

"Навіть якщо подивитися у сферу забезпечення безпеки, то зброя на нових фізичних принципах буде забезпечувати безпеку будь-якої країни у найближчій історичній перспективі. Ми чудово це розуміємо та працюємо над цим", – заявив Путін.

З'явилися критики та скептики, деякі з яких ставлять під сумнів достовірність заяв Путіна. Вони з гумором припускають, що Росія намагається «зруйнувати» саму галузь фізики, наголошуючи на скептицизмі щодо технологічних досягнень країни.

Скрін коментарів

Популярні новини зараз

Як правильно посадити цибулю на зиму, щоб вона виросла великою, соковитою і солодкою: інструкція для дачників

Тепер буде зовсім важко: кого з українців позбавлять пільг на оплату комуналки

Пенсії підвищать на півтори тисячі

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

Ця заява збіглася з візитом північнокорейського лідера Кім Чен Іна до Росії, де очікувалися переговори між двома лідерами. Однак заява Путіна про нову зброю змусила багатьох задуматися про потенційний вплив та наслідки цих нерозкритих нововведень для глобальної безпеки.

Читайте також:

Більше схожий на підводний човен: як виглядає унікальний ЗАЗ, який схрестили з "Перемогою"

Ідеально і під картоплю, і під макарони: рецепт цвітної капусти на зиму в томатній заливці

Нардеп Пушкаренко розповів, що серпень для України став проривним на міжнародній арені, осінь має стати ще потужнішою.