Мало хто знає, що Пригожин — це досить популярне єврейське прізвище. Ще б пак, її носили, наприклад, радянський композитор Пригожин Люціан Абрамович (1926—1994), бельгійський та американський фізик і хімік, лауреат Нобелівської премії Пригожин Ілля Романович (1917—2003), а також радянський економіст, вчений у галузі теорії економічних наук Пригожин Євген Мойсейович (1923-1994). Крім того, одне прізвище на двох дісталося російському підприємцю, засновнику ПВК "Вагнер" Євгену Вікторовичу та російському музичному продюсеру Йосипу Ігоровичу. І їх дуже часто плутали.

Так, відомий музичний продюсер Йосип Пригожин дуже часто скаржиться журналістам, що його постійно плутають із засновником ПВК "Вагнер" Євгеном Пригожіним.

"Мене справді плутають із Євгеном Пригожиним. У день пишуть і дзвонять дуже багато разів. Існує величезна кількість мемов на цю тему. Іноді запитують "Доставили снаряди чи ні?" До таких повідомлень я вже звик і намагаюся на це не реагувати, - каже Йосип. Пригожин.- Буває, що люди підходять на вулиці і запитують: "Євгене, можна з вами зробити фото?" У таких випадках я не виправдовуюсь, кажу: "Звичайно". І коли просять дати автограф, теж не відмовляю.

За словами продюсера, за життя у нього складається так, що спочатку він був Йосипом, потім його називали Валерієм, потім знову став Йосипом, тепер — Євген.

"Ще мені багато дзвонять із різних міст і часом приходять до офісу, хочуть записатися до "Вагнера". Або звертаються з якимись іншими різними проханнями на цю тему. У "Вагнера" ​​я, звичайно, не записую, - уточнив продюсер. Просто у людей уже каша в голові, вони не розуміють, хто Євген, а хто Йосип, ще й через те, що "е" та "і" зовсім поруч знаходяться в алфавіті... І що тільки не пишуть... Все неможливо прокоментувати, але змінити нічого не можу, так і живу.

А нещодавно чоловік співачки Валерії відверто розповів, що ще за часів, коли Євген Пригожин був лише ресторатором, продюсер потрапив у вельми незручну ситуацію.

Популярні новини зараз

Кожен місяць мінус 20% від пенсії: у ПФУ попередили українців про урізання виплат

Вам потрібно 4 інгредієнти та 25 хвилин: найшвидший рецепт яблучного варення на зиму

Такої допомоги зрадіє багато хто: хто з українців отримає виплату у розмірі 10 пенсій

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

"Це було в Кремлі. Ішло вшанування. Я прийшов до банкетної зали, сидів із видатною Майєю Плісецькою. Мстислав Леопольдович Ростропович сидів із президентом Росії Володимиром Володимировичем Путіним, був принц Монако і ще якісь люди. І Мстислав Леопольдович весь вечір говорив: " Дякую Євгену Пригожину за сьогоднішній банкет. Гарний захід…", - розповів Пригожин, зазначивши, що його ще тоді плутали з терористом.

Читайте також:

Якась чорна смуга: колишня дружина Остапчука вже встигла розійтися зі своїм новим чоловіком.

Колишній зять Шойгу розповів, як живе після того, як розлучився з його донькою і втік із цієї родини.

Таке важко вигадати: українка вкрала квіти з могили, щоб подарувати невістці на день народження