У мережі оприлюднили інформацію, яка стосується процесу подання заяви на отримання субсидії на опалення в Україні. Ці субсидії покликані допомогти громадянам сплатити витрати на опалення у зимовий період.

Про це пише «napensii»

Ось розбивка того, хто має подавати заяву на отримання субсидії на опалення та за яких обставин:

Особи, які фактично зареєстровані в будинку, які не проживають за цією адресою. Якщо хтось офіційно зареєстрований за цією адресою, але не проживає на ньому, йому необхідно подати заяву на отримання субсидії на опалення.

Українці, які проживають у будинку, але не зареєстровані офіційно на цю адресу, також мають подати заяву на субсидію на опалення.

Внутрішньо переміщені особи (ВПО), які отримують житлові субсидії на свою зареєстровану адресу, повинні також подати заяву на отримання субсидій на опалення за цією адресою.

Популярні новини зараз

Володимир Зеленський підтвердив готовність говорити з путіним у будь-якому форматі: "Ми нічого не хочемо і продовжуватимемо"

Вам потрібно 4 інгредієнти та 25 хвилин: найшвидший рецепт яблучного варення на зиму

Донька Олі Фреймут не соромиться обожнювати жінок привселюдно: як живе Злата в США, фото

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Особи, які здають житло за договором оренди, повинні подати заяву на отримання субсидії на опалення.

Особи, які використовують для опалення скраплений газ або тверде паливо (наприклад, вугілля), повинні щорічно звертатися до уповноважених органів для отримання оплати за дані джерела опалення.

Особам, які підпадають під ці категорії, важливо своєчасно подати заявку на субсидії на опалення, щоб отримати фінансову допомогу для покриття витрат на опалення у зимовий сезон. Конкретний процес подання заяви та вимоги можуть бути різними, тому рекомендується проконсультуватися з місцевими органами влади або відповідними державними установами для отримання докладних інструкцій про те, як подати заявку на субсидії на опалення в Україні.

Читайте також:

Вам захочеться пити його чашками: рецепт розкішного сирного супу з копченими ковбасками, рисом та картоплею

Запчастини для нього робили в Канаді: як виглядає унікальний "горбатий" ЗАЗ зі шкіряним салоном для еліти

Штраф у 260 тисяч гривень та позбавлення прав водія: за що українців так можуть покарати у Польщі