Повідомляється, що Міністерство оборони України висловило плани щодо впровадження електронного військового квитка, але у Мінцифрі заявили, що не були проінформовані про цю ініціативу та не знають подробиць.

Про це йдеться на порталі «apostrophe»

За словами джерела, згаданого у доповіді, ідея запровадження електронних військових квитків належить новому міністру оборони Рустему Умерову. Проте, схоже, між Міністерством оборони та Міністерством статистики відсутня координація чи зв'язок щодо цієї ініціативи.

У Мінстаті зазначили, що не можуть надати жодних коментарів чи подробиць з цього приводу доти, доки не отримають офіційної інформації або контакту з Міноборони.

"До нас сьогодні вже кілька видань зверталося з проханням прокоментувати заяву міністра оборони, але поки що нічого прокоментувати ми не можемо, для нас самих це загалом несподіванка. Якщо Міноборони до нас звернеться, якщо буде щось визначене, то Михайло Федоров зробить офіційну заяву", - йдеться у повідомленні.

Різні урядові відомства нерідко мають різний рівень поінформованості про нові ініціативи чи зміни, а іноді координація та комунікація між цими відомствами можуть бути проблемою. Подальші подробиці про електронний військовий квиток та його впровадження можуть стати більш зрозумілими після того, як відповідні сторони в уряді обговорять та скоординують свої зусилля.

Популярні новини зараз

Вже навіть посол ЄС попередила: українцям треба готуватись до дуже складних часів.

З 25 вересні діставати чоботи та шапки? Синоптикиня розповіла про погоду на наступному тижні

Оточення Путіна загнало його в пастку, крах неминучий: що відбувається у Кремлі

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

Читайте також:

Так роблять французи: навіщо на ніч в унітаз кидати пару зубчиків часнику

"Це останнє місце": Жданов розповів, куди Путін у паніці може покинути свою армію

Навіть цілої каструлі буде мало: рецепт найправильніших закарпатських голубців