Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган здійснив одноденний робочий візит до Сочі на запрошення російського президента Володимира Путіна з метою проведення зустрічі між двома лідерами. І Путін встиг осоромитись перед турецьким лідером.

Згідно з інформацією, поданою російськими та турецькими ЗМІ, Реджеп Тайіп Ердоган прибув до Сочі, де його зустрів Володимир Путін на ґанку своєї сочинської резиденції "Русь". На тлі турецького лідера Путін виглядає хворим і щуплим, що кинулося в очі всім, хто спостерігав цю зустріч як особисто, так і на відео.

Одним із ключових питань на порядку денному переговорів є угода про Чорноморський зерновий коридор, з якої Росія вийшла 17 липня. Крім того, лідери також планували обговорити поточну ситуацію в російсько-українському конфлікті, окрім інших двосторонніх відносин.

Переговори розпочалися за участю делегацій, а потім перейшли у формат "віч-на-віч". Деякі відеозаписи із зустрічі показують, що початковий момент привітання лідерів був дещо незвичайним, з Володимиром Путіним, зустрічаючи Реджепа Ердогана на ґанку садиби, який виявляє зайву обережність та повагу перед гостем. В інших відеозаписах, зроблених під час переговорів усередині зали, можна помітити, що Путін поводиться нервово і намагається контролювати хаотичні рухи.

Читайте також:

Путін дуже наляканий, точку неповернення пройдено: у ГУР розповіли про те, що відбувається в Кремлі

Популярні новини зараз

Кожен місяць мінус 20% від пенсії: у ПФУ попередили українців про урізання виплат

Їх знанням позаздрять усі мудреці: знаки Зодака, які дають найкращі поради в будь-якій ситуації

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

У Лаврова нарешті визнали, що Крим належить Україні. Фото

У Путіна зробили несподівану заяву про похорон Пригожина