Банку помідорів, палиця-копалка, мисливська рушниця – список предметів, які під час війни стали зброєю в руках українців, не вичерпаємо. Нещодавно, на Одещині, в Ізмаїльському районі, стався рідкісний і дивовижний інцидент: місцевий житель збив російський дрон-камікадзе за допомогою своєї власної рушниці. У Мережі опубліковано відео цього унікального моменту.

Олександр Коваленко, військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір", поділився цим відео, на якому ясно чути звуки ворожого дрону Shahed-136.

Місцевий житель зробив кілька пострілів із мисливської рушниці МЦ 21-12, внаслідок чого російський "шахед" був збитий і впав неподалік стрільця та його товариша.

"Ізмаїльський район. Наліт дронів-камікадзе. Побиття Shahed-136 із мисливської рушниці МЦ 21-12. Причому задокументовано. Цю націю не перемогти!" – підписав відео Коваленка.

Цей випадок є свідченням рішучості та сміливості місцевих жителів, які не дозволяють ворогові проникнути на свою територію та забезпечують свій захист. Такі вчинки захоплюють та дають надію на швидку перемогу над російським агресором.

Читайте також:

Популярні новини зараз

Як правильно посадити цибулю на зиму, щоб вона виросла великою, соковитою і солодкою: інструкція для дачників

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Сара Абрамівно, сипте дві порції: рецепт неповторних єврейських пельменів "Креплах"

Показати ще

Путін дуже наляканий, точку неповернення пройдено: у ГУР розповіли про те, що відбувається в Кремлі

У Лаврова нарешті визнали, що Крим належить Україні. Фото

У Путіна зробили несподівану заяву про похорон Пригожина