Приватбанк запустив нову акцію, яка діятиме до 30 жовтня. Клієнти зможуть заощаджувати на покупках товарів для ремонту та будинку.

У прес-службі ПриватБанку повідомили, що в акції можуть взяти участь громадяни України з 18-річного віку, які мають індивідуальний податковий номер. Йдеться про власників банківських карток "Універсальна" або "Універсальна Gold".

Клієнти ПриватБанку мають:

  • зареєструватись в акції;
  • розрахуватися банківською карткою "Універсальна" або "Універсальна Gold" у магазинах категорії "Будинок та ремонт" та/або на їх інтернет-сайтах.

Реєстрація можлива на пропозицію в Приват24 або на e-mail, а також безпосередньо на сторінці акції.

Учасники, які виконають запропоновані умови, можуть розраховувати на кешбек 5% вартості товару. Він обмежений сумою 500 грн на місяць (621,12 грн з урахуванням ПДФО). ПриватБанк сплачуватиме податки за кешбек від імені учасника.

Кешбеки нараховуватимуть наступного тижня після покупки.

Популярні новини зараз

Володимир Зеленський підтвердив готовність говорити з путіним у будь-якому форматі: "Ми нічого не хочемо і продовжуватимемо"

Комахи залишать вашу ділянку назавжди: які рослини потрібно висадити, щоб позбутися ос

Таку смакоту точно вигадали боги: рецепт картоплі, запеченої з куркою, маринованою в кефірі

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

Наразі кількість учасників вже перевищила 2600 осіб.

Нагадаємо, що зараз багато українців купують товари для ремонту, бо внаслідок бойових дій зруйновано багато будинків та квартир. Завдяки новій ініціативі ПриватБанку люди мають можливість заощадити кошти.