Війна в Україні виходить на зовсім інший рівень. За півтора року російська армія використала всі свої більш-менш точні боєприпаси, залишивши на старих складах. Але й навіть ця старі зараз йде в хід, і падає на території самої Росії просто не долітаючи туди, куди цей металобрухт був відправлений.

Так учора, 31 серпня, в Саратовській області жителі села Полтавка стали свідками незвичайної пригоди, коли в полі восьми кілометрах від населеного пункту було виявлено крилату ракету Х-101, що не розірвалася. Своєрідна "гостя з неба" опинилася на землі з невідомих поки що причин, відокремившись від свого носія. Докладніше про це повідомляє ряд Telegram-каналів.

Спочатку ракета була виявлена ​​трактористами, які прийняли ракету за український безпілотник, адже вони останнім часом кружляють Росією частіше, ніж Україною. Однак коли на місце події прибули фахівці Міністерства оборони та Федеральної служби безпеки, було з'ясовано, що це є російська стратегічна ракета, вартість якої, згідно з деякими джерелами, становить близько 13 мільйонів доларів. І найдивовижніше, вона впала за 300 кілометрів від фронтової лінії, що дуже далеко.

Боячись якихось наслідків і щоб уникнути небезпеки, бойову частину ракети було вирішено знищити безпосередньо на місці події, а місцевих жителів оперативно евакуювали на безпечну відстань.

Читайте також:

У Путіна зробили несподівану заяву про похорон Пригожина

Популярні новини зараз

Пенсії підвищать на півтори тисячі

Тепер готую котлети тільки так: рецепт та секрети страви, про які ви не знали

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Після загибелі Пригожина у Росії оголосили повстання: "вагнерівці" йдуть на Кремль. Почалося

У Лаврова нарешті визнали, що Крим належить Україні. Фото