Народні прикмети та повір'я про гроші передаються з покоління до покоління. Наші пращури вірили, що ці забобони можуть допомогти залучити багатство та удачу. Частина прикмет вказує на те, як правильно збагатитися та залучити гроші у своє життя. І сьогодні ми розповімо, що необхідно зробити з грошима на день зарплати, щоб гроші вас ніколи не залишали.

Докладніше про те, що потрібно зробити в день зарплати, щоб гроші завжди водилися, читайте у нашому матеріалі.

Не витрачати гроші у день отримання зарплати

Одна з найвідоміших прикмет говорить, що гроші, зароблені протягом дня, не слід витрачати того ж дня. Наші пращури вважали, що гроші повинні "переночувати" вдома, щоб вони "просочилися" енергетикою житла та людини. Згідно з цим повір'ям, це може призвести до збільшення кількості грошей у майбутньому.

Віддати десятину від доходу

Інша поширена прикмета — віддавати десятину — 10% свого прибутку — на благодійність. Наші пращури вважали цей ритуал необхідним для залучення фінансового достатку. Вони вірили, що, ділячись своїми грошима з нужденними, людина залучає у життя ще більше багатства за ефектом бумеранга.

Популярні новини зараз

Володимир Зеленський підтвердив готовність говорити з путіним у будь-якому форматі: "Ми нічого не хочемо і продовжуватимемо"

Вдома тріщали, люди молилися: у Росії сталося одразу три серйозні землетруси

Комахи залишать вашу ділянку назавжди: які рослини потрібно висадити, щоб позбутися ос

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

Перерахувати та скласти гроші

Після отримання зарплати рекомендується перерахувати гроші до заходу сонця, спальні чи вітальні. Потім слід акуратно скласти так, щоб купюри лежали сорочкою вгору. Крім того, якщо день отримання зарплати збігається із фазою зростання Місяця, віриться, що покласти купюри на ніч на вікно може залучити до будинку більше грошей.

Читайте також:

Готуємось до 1 вересня: чи підуть діти до шкіл і коли розпочнеться навчальний рік. Що потрібно знати

Українців попередили: у яких місцях тепер вручатимуть повістки

Приватбанк пояснив, звідки береться "комісія-невидимка" під час використання картки