У Збройних силах України повідомили про знищення російської станції радіолокації ЗРК "Бук-М3". Відео інциденту опубліковано у Telegram-каналі Сил оборони Півдня України. ЗРК "Бук-М3" - примітна одиниця військової техніки.

Про це пише «obozrevatel», посилаючись на відео, опубліковане ЗСУ.

У коментарі до відео наголошується, що українські військові ефективно нейтралізували сучасне озброєння, яким раніше хвалилася Росія. Знищення радіолокаційної станції свідчить про те, що ліквідовано не лише аналоги, а й частину оригінального обладнання. Зокрема, вивезено станцію радіолокації наведення ракет комплексу «Бук-М3».

«Армія, що хвалилася озброєнням типу "аналогів немає", пізнає глибину поразки Силами оборони півдня України. Відтепер у них немає не лише аналогів, а й за деякими позиціями навіть оригіналів: "Мені" більше немає, "Леєра" – ні. А зараз і радіолокаційної станції підсвічування та наведення ракет до зірок "Бук-М3" теж немає», - повідомляється в мережі.

Варто зазначити, що ця акція призвела до збитків Російської Федерації приблизно 260 мільйонів доларів. ЗРК «Бук-М3» призначений для ураження та ураження маневруючих повітряних об'єктів, ураження радіоконтрастних наземних та надводних цілей із застосуванням засобів як фізичної, так і радіоелектронної протидії.

Читайте також:

Популярні новини зараз

Лілія Ребрик без макіяжу показала, як виглядає її донька: "Відчуває моє дихання..."

Вже навіть посол ЄС попередила: українцям треба готуватись до дуже складних часів.

Тепер готую котлети тільки так: рецепт та секрети страви, про які ви не знали

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

До вечора тазика вже не буде: рецепт пиріжків з лавашу з капустою та яйцями

Ось це кмітливість: у Франції вигадали, як боротися з водіями-лихачами за допомогою фарби

З'явилися подробиці госпіталізації 76-річного Елтона Джона: що сталося з легендою