Так, стало відомо, що в Челябінську мігрантам, які отримали російське громадянство, вручили повістки прямо на ринку.

Про це повідомляє місцевий телеканал "31".

Порядки були вручені на Китайському ринку в Металургійному районі міста. Власниками повісток до військкомату стали сім осіб, трьох людей відвезли до військкомату для постановки на облік.

А ось 16 серпня у Чувашії співробітники ФСБ та військового комісаріату виявили іноземців, які отримали російське громадянство і не стали після цього на військовий облік. Йдеться про десятьох вихідців із Середньої Азії, які проживають у містах Чебоксари та Новочебоксарськ.

Їх відвезли до військкоматів республіки та притягнули до відповідальності за ст. 21.5 КпАП (невиконання громадянами обов'язків з військового обліку). Покарання за цією статтею – попередження або штраф від 500 руб. до 3 тис. руб.

довідка

  • Відповідно до ст. 10 ФЗ № 53-ФЗ «Про військовий обов'язок та військову службу» громадяни, які набули громадянства Росії, зобов'язані у двотижневий термін стати на військовий облік у військовому комісаріаті за місцем їхнього проживання. Читайте також:

Зовсім дах виїхав: у Росії намалювали ікону Пригожина. Фото

Популярні новини зараз

Володимир Зеленський підтвердив готовність говорити з путіним у будь-якому форматі: "Ми нічого не хочемо і продовжуватимемо"

Тепер і росіяни відчують війну: лише за одну ніч по Росії вдарили понад 100 безпілотників

Вдома тріщали, люди молилися: у Росії сталося одразу три серйозні землетруси

Комахи залишать вашу ділянку назавжди: які рослини потрібно висадити, щоб позбутися ос

Показати ще

Повний крах Росії: економіст назвав рік, коли Путін почне відбирати гроші у населення

Новий потужний удар по Росії: що розповів Байден і чого чекати