З нагоди Дня Незалежності України Президент Володимир Зеленський та перша леді Олена Зеленська взяли участь в урочистих заходах на Софійській площі у Києві. Президент вручав державні нагороди, відзнаки військовим частинам та бойові прапори зі стрічками з почесними найменуваннями. А ще Володимир Зеленський вразив багатьох романтичним вчинком.

Так, під час поїздки до Данії Володимир Зеленський мимоволі дав своїй дружині привід для ревнощів. Ще б пак, весь світ міг бачити "гарячі" обійми Володимира Зеленського і прем'єр-міністра Данії Метте Фредеріксен, а в Мережі почали обговорювати реакцію на це Олени Зеленської, адже це був справжній вулкан емоцій.

На відео видно, що Перша леді стояла за Зеленським і спочатку поправляла волосся. А потім кілька разів торкнулася спини чоловіка.

"Нітки ревнощів присутні", - прокоментували автори відео в тексті.

І ось, 24 серпня, Володимир Зеленський, схоже, вирішив "викупити свою провину" перед дружиною. Він підійшов до першої леді і хотів поцілувати їй руку. Спочатку Олена Зеленська ігнорувала чоловіка, а потім "здалася".

Дружина президента не дотримала емоцій і почала посміхатися. Цей момент помітили користувачі мережі, відео із романтичним жестом Зеленського вже стало "вірусним".

Популярні новини зараз

Володимир Зеленський підтвердив готовність говорити з путіним у будь-якому форматі: "Ми нічого не хочемо і продовжуватимемо"

Такої допомоги зрадіє багато хто: хто з українців отримає виплату у розмірі 10 пенсій

Як правильно посадити цибулю на зиму, щоб вона виросла великою, соковитою і солодкою: інструкція для дачників

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

Примітно, що користувачі жартують, що така реакція першої леді видає її "образу". Зараз користувачі пишуть, що президент "викупив провину". Також вони зазначають:

  • "Він керує країною, а вона серцем"
  • "Дуже приємно дивитися, як президент шанує та любить свою дружину"
  • "Які ж вони класні, не можу надивитись!"
  • "Вона завжди буде його королевою"
  • "Бажаю всім такої вірності своєму партнеру".

Читайте також:

Про це мріють у кожному селі: українець показав, як виглядає тюнінгований ЗІЛ радянських часів.

Тільки приготували, а тарілка вже порожня: рецепт салату "Краби в шубі" з рисом, яйцями та сиром

До полону слав "привіти" Зеленському, а в полоні почав скиглити, що йому всього 19 років: відео з російським солдатом облетіло інтернет