У невеликому місті Сейревіль, штат Нью-Джерсі, США, понад 2000 людей залишилися в темряві через найнезвичайніший інцидент - через птицю.

Цей інцидент, про який повідомила Washington Post, виглядає як сцена із фільму жахів. За словами офіційних осіб, хижий птах випадково несе у дзьобі рибу прямо над працюючим трансформатором. І птах упустив рибу просто на нього, що призвело до великого відключення електроенергії.

Ближче до полудня екіпажі виявили пошкоджений трансформатор та рибу на ньому. За словами Кріса Геніга, прес-секретаря комунальної компанії, котушки всередині трансформатора змістилися. А ось риба була подряпана, власне, тому було визначено, що її несла птиця.

За дві години, після інтенсивних робіт, електроенергію відновили. Але цей інцидент викликав такий інтерес, що місцева поліція вирішила пожартувати з нього в соціальних мережах. На сторінці поліції Сейревіллі у Facebook з'явилися фотографії риби, які вони дружньо охрестили «Гілліганом» на честь ситкому, а також "фоторобот підозрюваного".

"Будь ласка, давайте не забудемо жертву цієї безглуздої смерті. Гілліган був працьовитим сім'янином. Він був батьком тисяч дітей. Востаннє підозрюваного бачили, як він летів на південь. Якщо ви побачите його, не намагайтеся його затримати. Хоча він не вважається озброєним, він все ж таки може бути дуже небезпечним. Якщо у вас є будь-яка інформація у цій справі, будь ласка, зв'яжіться з детективом Джоном Сільвером, який займається всіма нашими рибними справами", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Популярні новини зараз

Якщо відкрили банку - вже не зупинитесь: рецепт помідорів на зиму по-італійськи

Кожен місяць мінус 20% від пенсії: у ПФУ попередили українців про урізання виплат

Комахи залишать вашу ділянку назавжди: які рослини потрібно висадити, щоб позбутися ос

Такої допомоги зрадіє багато хто: хто з українців отримає виплату у розмірі 10 пенсій

Показати ще

Ось це скандал: перед 1 вересня у школі під Києвом зробили туалети без дверей. Фото

Укриття, офлайн та інші сюрпризи: як працюватимуть школи з 1 вересня

Давайте разом притиснемо їх до стінки: в Україні відкриється головний сайт, де можна поскаржитися на хабарників