Українські захисники провели успішну операцію в районі Зміїного острова, яка спричинила серйозні наслідки для російських окупаційних сил. Спецпідрозділи Головного розвідувального управління України, відомі як «Артан», провели операцію, внаслідок якої було збито російського військового літака. Про це повідомила прес-служба Міноборони.

Про це пише «obozrevatel»

У бою, що сталося у Чорному морі, українські військові випустили ракету з катера російським бойовим літаком. Російський літак, що належить окупаційним силам, спробував атакувати військові кораблі Сил безпеки та оборони України, але зустрів ефективну протидію.

Джерела у розвідці повідомили, що ракета, випущена з українського бойового катера, завдала пошкоджень російському літаку, змусивши його терміново залишити місце події та попрямувати у бік найближчого аеродрому.

Примітно, що за день до цього, 22 серпня, російське міністерство оборони помилково похвалилося передбачуваним знищенням українського катера в Чорному морі, проте це твердження було швидко спростовано Головним розвідувальним управлінням України.

Раніше повідомлялося про бій, який стався вранці 24 серпня у тимчасово окупованому районі Криму. У цьому конфлікті було задіяно військово-морські та повітряні сили, а спецоперація включала висадку особового складу на територію півострова.

Популярні новини зараз

Вдома тріщали, люди молилися: у Росії сталося одразу три серйозні землетруси

Їх знанням позаздрять усі мудреці: знаки Зодака, які дають найкращі поради в будь-якій ситуації

Такої допомоги зрадіє багато хто: хто з українців отримає виплату у розмірі 10 пенсій

Вже навіть посол ЄС попередила: українцям треба готуватись до дуже складних часів.

Показати ще

Читайте також:

Ви будете хвалитися цією стравою: рецепт плову з гречки зі свининою та печерицями

З 12 людей ніхто не вижив, у тому числі й діти: під Вінницею переповнений ВАЗ влетів під фуру

Після загибелі Пригожина у Росії оголосили повстання: "вагнерівці" йдуть на Кремль. Почалося