Володимир Путін у Росії перебуває при владі понад 20 років. Ось тільки після серйозних провалів російських окупантів в Україні в РФ з'явилося багато невдоволених Путіним. Не дивно, що ходять розмови, хто зможе замінити диктатора при владі.

Стало відомо, що одним із найімовірніших наступників російського диктатора Володимира Путіна є син секретаря Ради безпеки РФ Миколи Патрушева Дмитро, який очолює зараз міністерство сільського господарства.

Володимир Путін "любить дивувати", тому його наступником може стати і хтось, про кого зараз ніхто й догадується, розповів політтехнолог і політолог Аббас Галлямов в ефірі каналу "FreeДом".

"Син Патрушева - один із найімовірніших кандидатів...", - сказав він.

Посилання:

Дмитро Патрушев є міністром сільського господарства РФ. Він народився 13 жовтня 1977 року в рідному місті Володимира Путіна в Санкт-Петербурзі. Низка країн світу запровадила персональні санкції проти Патрушева у зв'язку з повномасштабним вторгненням росіян в Україну та справою проти російського опозиціонера Олексія Навального.

Популярні новини зараз

Осіннє рівнодення 22 вересня: що заборонено робити сьогодні, а що потрібно обов'язково, щоб змінити своє життя

Кожен місяць мінус 20% від пенсії: у ПФУ попередили українців про урізання виплат

Таку смакоту точно вигадали боги: рецепт картоплі, запеченої з куркою, маринованою в кефірі

Їх знанням позаздрять усі мудреці: знаки Зодака, які дають найкращі поради в будь-якій ситуації

Показати ще

До речі, іншими можливими претендентами на позицію Путіна експерти видання The Washington Post називають прем'єра Михайла Мішустіна, мера Москви Сергія Собяніна, заступника глави адміністрації президента Дмитра Козака, колишнього охоронця президента, голову Тульської області Олексія Дюміна.

А ось Рамзана Кадирова та Євгена Пригожина аналітики не вважають реальними претендентами на пост глави держави Росії, зазначаючи, що вони борються насамперед за гроші та престиж, а не за владу.

Читайте також:

Новий удар дронами по Росії: цього разу прилетіло до відомого вокзалу, є поранені

Вручення повісток за новими правилами: адвокат розповів, чого чекати від двірників та працівників ЖЕКів

їздитимуть на конях: у Росії почалося дике зростання цін на бензин, такого не було навіть у СРСР