У Росії дедалі частіше відбуваються незрозумілі вибухи, які наближають війну на територію Росії. І це, треба сказати, витівки карми, адже більшість жителів Московії вважала, що війна в Україні - це по телевізору: далеко, надумано і не страшно. Але вже "Чорна дама в чорній вуалі" і з автоматом за плечима стукає у двері до московитів.

І ось, вночі 20 серпня в Курську, що в Росії, стався вибух біля залізничного вокзалу, що спричинило пошкодження фасаду будівлі, залізничних колій, залу очікування та тунелю для переходу. Про це повідомили російські ЗМІ.

За твердженнями, вокзал був атакований безпілотним літальним апаратом (БПЛА). Згодом губернатор регіону оприлюднив, що будівля залізничного вокзалу в Курську була атакована українським безпілотником, внаслідок чого виникла пожежа. Постраждали п'ятеро людей.

Подальші повідомлення вказують, що після нічного нападу безпілотної машини постраждали фасад, дах і платформа, а також пошкодження в залі очікування та пішохідному тунелі. Імовірно, у момент вибуху в будівлі перебувало близько 50 осіб, з яких п'ять отримали легкі поранення від скла. Трьох постраждалих оглянули лікарі та відпустили додому, а двоє відмовилися від медичної допомоги.

Читайте також:

Росіяни вдарили по виставці у Чернігові, зруйновано драмтеатр, серед жертв – дитина. Десятки поранених

Популярні новини зараз

Осіннє рівнодення 22 вересня: що заборонено робити сьогодні, а що потрібно обов'язково, щоб змінити своє життя

Володимир Зеленський підтвердив готовність говорити з путіним у будь-якому форматі: "Ми нічого не хочемо і продовжуватимемо"

Лілія Ребрик без макіяжу показала, як виглядає її донька: "Відчуває моє дихання..."

Пенсії підвищать на півтори тисячі

Показати ще

У Росії вже офіційно оголосили: грошей немає, росіяни масово почали заощаджувати на їжі

Нічого святого: українка витягла із родини військовополоненого 50 тисяч, пообіцявши повернути його додому, але її зловили