Усі фанати сучасних блокбастерів останнім часом зазначали, що фільми про супергероїв 2020-22 років дуже передбачувані та відрізняються хіба що незначними відхиленнями від загальної класичної концепції. І ось кіновселенна DC вирішила порадувати глядачів якісним фільмом. Йдеться про супергеройський комедійний екшен "Синій жук" (Blue Beetle), який вийшов у кінотеатрах 17 серпня.

Так, прем'єра фільму "Синій Жук" несподівано подарувала фанатам сучасних блокбастерів надію на справді гарне кіно. Ще б пак, рецензії від критиків та профільних ЗМІ позитивно оцінюють якість нової стрічки на тлі минулих картин.

У перших рецензіях кінокритиків сказано, що фільм "Синій Жук" є чудовим "літнім блокбастером" із приємними посиланнями до ігор, які можуть помітити не лише геймери. Також зазначено, що стрічка не страждає від проблем із графікою чи сюжетними дірками, надаючи глядачам збалансований екшен та оповідання.

Фільм зняв пуерто-ріканський режисер Анхелем Мануель Сото, який підкорив глядачів соціальною драмою "Королі Шарм-Сіті" у 2020 році, а продюсером картини виступив Джон Рікард.

Відомо, що роботу над стрічкою розпочали у листопаді 2018 року завдяки спільній роботі компаній Warner Bros. Pictures та DC Films. Сценарій написав Гарет Даннет Алькосер.

Жанр: бойовик, пригоди, тріллер, фантастика.

Популярні новини зараз

Прокляття "Моєї прекрасної няні": за Заворотнюк пішла ще одна легенда серіалу. Йому було лише 43

Володимир Зеленський підтвердив готовність говорити з путіним у будь-якому форматі: "Ми нічого не хочемо і продовжуватимемо"

Такої допомоги зрадіє багато хто: хто з українців отримає виплату у розмірі 10 пенсій

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

В основних ролях: Шоло Марідуенья, Адріана Барраса, Даміан Алькасар, Ельпідія Каррільо, Сьюзан Сарандон та ін.

Тривалість: 2 год.

Про що фільм:

За сюжетом випускник коледжу Хайме Рейєс повертається до рідного дому, сповненого сподівань на майбутнє. Однак будинок тепер зовсім не те місце, яким він його пам'ятає.

Так поки хлопець шукає своє призначення, втручається доля. До рук випускника коледжу Хайме Рейєса потрапляє інопланетна технологія у вигляді Скарабея – стародавньої реліквії інопланетних біотехнологій, що наділяє його наддієздатностями.

Тепер Хайме, одягнений у зброю, стає супергероєм – Синім Жуком. Хлопець змушений битися з небезпечними злочинцями, які прагнуть відібрати річ і використовувати її у своїх підступних планах.

Відгуки від глядачів:

  • "Синій жук" - цікавий, життєрадісний, веселий фільм, який змусить вас почуватися дуже добре";
  • "Супер чарівна та весела історія походження супергероїв";
  • "Фільм далекий від досконалості із сумнівними візуальними ефектами на початку, але це корисна супергеройська комедія змусить вас радіти, сміятися та плакати";
  • "Бадьорої, зухвалої та безсоромної простоти "Синього Жука", історії походження супергероя DC, достатньо, щоб фільм став ковтком свіжого повітря".

Втім, є й негативні відгуки. Наприклад, BBC вважає, що фільм надто напханий стереотипами, а на думку Washington Post, сталося хаотичне і нудне зіткнення людей у ​​костюмах роботів, яке нікого зараз не здивує.

Читайте також:

Будьте дуже уважні: українці виявляють у поштових скриньках платіжки за газ із російськими "сюрпризами"

Доведеться переплачувати: за що українські водії будуть віддавати додаткові гроші

Батькам розповіли, чого чекати 1 вересня і чи повернуться діти за парти