Інцидент, освітлений Telegram каналом Mash, привернув увагу до сумної події. За інформацією джерела, у підмосковних Котельниках сталася неприємна бійка за участю чоловіка, який нібито зазнав 12-річного хлопчика фізичного насильства. Імовірно, чоловік кілька разів ударив дитину по голові ногою, загалом 11 разів, після чого спробував використати власну вагу, щоб ще більше нашкодити хлопчику.

Про це пише «telegraf»

Повідомляється, що фігурантом цього інциденту є тренер із боксу Геннадій Мартинов. Сварка сталася у приміщенні житлового будинку, де Мартинов займався із хлопчиком. Згадується, що друзі жертви намагалися втрутитися та допомогти своєму товаришеві, а один навіть спробував утримати Мартинова, використовуючи снаряди з іграшкового пістолета. На жаль, ці зусилля виявилися марними, доки не втрутився перехожий.

Після інциденту батьки молодої жертви доправили його до травмпункту для надання медичної допомоги з огляду на серйозність нападу. Згодом вони повідомили про інцидент до місцевої поліції з вимогою вжити відповідних заходів. Імовірно, Мартинова викликали на допит владою, але незабаром відпустили, приблизно через 30 хвилин. Чоловік стверджував, що хлопчик ініціював насильство, нібито напавши на нього із ножем. Однак це твердження залишається непідтвердженим, оскільки відеозаписи, як повідомляється, не підтверджують версію подій Мартинова.

Читайте також:

Струм, елетрошокери та "прогін" через металеві прути. Жінок роздягали перед усіма: звільнені українці розповіли про російський полон

Популярні новини зараз

Якщо відкрили банку - вже не зупинитесь: рецепт помідорів на зиму по-італійськи

Таку смакоту точно вигадали боги: рецепт картоплі, запеченої з куркою, маринованою в кефірі

Такої допомоги зрадіє багато хто: хто з українців отримає виплату у розмірі 10 пенсій

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

Несподівано захворів і опинився у труні: у Росії дуже швидко ховають друга Шойгу та Путіна. Здав Харків та Херсон

Облизуватимете вилку і проситимете добавку: український рецепт маринованих баклажанів "Івасики-Телесики"