Антициклон Лотте приніс в Україну суху та сонячну погоду, яка, як очікується, збережеться до кінця серпня. Така ж погода прогнозується і для Києва, а у вересні очікуються зміни ближче до кінця місяця зі зниженням температури.

Про це пише «apostrophe»

За даними служби моніторингу погоди Wisemeteo, у вересні очікується суха погода через проходження циклону, що призведе до дощів, гроз та похолодання.

Для Києва початок вересня очікується комфортним без опадів. Очікується потепління з +6°C до +23°C. Хмарна погода змінюється ясною, і хоча час від часу можливі невеликі опади, очікується збереження сухої погоди. Проте в третій тиждень вересня очікується похолодання, коли температура вночі опуститься до +5°C, а вдень від +13°C до +21°C. Протягом місяця прогнозується високий атмосферний тиск та нечасті опади, що може сприяти підвищенню пожежної небезпеки.

Прогноз погоди на вересень

Цей прогноз погоди дає уявлення про очікувані погодні умови в Україні та Києві в найближчі тижні із зазначенням змін температури, характеру опадів та атмосферного тиску.

Популярні новини зараз

Прокляття "Моєї прекрасної няні": за Заворотнюк пішла ще одна легенда серіалу. Йому було лише 43

Якщо відкрили банку - вже не зупинитесь: рецепт помідорів на зиму по-італійськи

Чорнобривців насіяла мати: як ці прості квіти зможуть врятувати ваш город

Такої допомоги зрадіє багато хто: хто з українців отримає виплату у розмірі 10 пенсій

Показати ще

Варто відзначити, що дані можуть трохи змінитись, оскільки на погоду краще орієнтуватися не на таку дальню відстань. Проте прогнози зазначають, що початок весни буде досить теплим та приємним для мешканців нашої країни, особливо у вересні.

Читайте також:

Рецепт діда Макара: готуємо на зиму розкішну ікру з варених грибів. Ви закачаєтесь від запаху та смаку

Тепер будь-який двірник зможе навіть на вулиці вручити повістку: що вигадали депутати

Це вже повний провал Путіна, вторгнення не має сенсу: ось що заявили у США