Захворюваність на педикульоз значно збільшилася в окупованому Криму, особливо в Севастополі. Цю інформацію підтвердили у прес-службі Міжрегіонального управління Роспоживнагляду по республіці та Севастополі, повідомляють російські ЗМІ.

Про це пише новинний портал «telegraf»

Усього за сім місяців поточного року на окупованому півострові виявлено 283 випадки зараження головними вошами. Цей показник у 1,9 раза вищий у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Цікаво, що приблизно 90 відсотків цих випадків пов'язані з дітьми віком до 17 років.

Тільки в Севастополі захворюваність на педикульоз серед населення досягла 81 випадку, що в 2,9 разу вище за рівень попереднього року. З цих випадків 66 виявлено у дітей.

Важливо відзначити, що анексія Кримського півострова Росією у 2014 році була засуджена міжнародною спільнотою та вважається незаконною. В іншому випадку повідомлялося, що аніматорів з місцевого аквапарку в Алушті (Крим) змусили вибачитися на камеру та виконати пісню, яка вихваляє президента Росії, після танцю під пісню, пов'язану з Україною.

Також не варто забувати про те, що з території Чорного моря на постійній основі запускаються ракети окупантів, які приносять багато бід не лише мирним громадянам, а й інфраструктурі України.

Популярні новини зараз

Поки Польща хоче скасувати виплати біженцям, українка їх Харкова врятувала поляку життя, історія доброго серця

Вдома тріщали, люди молилися: у Росії сталося одразу три серйозні землетруси

Такої допомоги зрадіє багато хто: хто з українців отримає виплату у розмірі 10 пенсій

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Читайте також:

Вкрали і крадуть далі: гуманітарний штаб ЛОВА використовував підпільний склад в Убинях

Усі плутатимуть їх з оливками: рецепт закусочних слив на зиму

Ви навіть не здогадувалися: чому вночі бажано спати в шкарпетках