Київ і його околиці мають свої особливі переваги, коли йдеться про імена для своїх дітей.

Про це пише «24tv»

Популярні імена у Києві:

Деякі батьки у Києві обирають традиційні та класичні імена, які випромінюють стабільність та ясність. Для дівчаток популярні такі варіанти, як Софія, Поліна, Вікторія, Єва, Ганна та Марія. Для хлопчиків у тренді часто зустрічаються імена Марк, Олександр, Максим, Матвій та Артем.

Незвичайні та екзотичні варіанти:

Звичайно, Київ також може похвалитися своєю часткою унікальних та нетрадиційних назв, які обслуговують тих, хто любить експериментувати. Деякі інтригуючі жіночі імена у місті: Афелія, Джавеліна, Властиліна, Ава, Еля, Даня, Мрія, Агпія, Соня, Лалі, Лукер'я, Златослава та Земфіра. Так само характерні чоловічі імена, такі як Оріон, Граф, Кий, Кай, Славен, Гор, Авнер, Єлеазар, Данко, Явір, Данислав, Азарій та Велеслав, привернули увагу батьків, які задають моду.

Популярні новини зараз

Осіннє рівнодення 22 вересня: що заборонено робити сьогодні, а що потрібно обов'язково, щоб змінити своє життя

Якщо відкрили банку - вже не зупинитесь: рецепт помідорів на зиму по-італійськи

Тепер і росіяни відчують війну: лише за одну ніч по Росії вдарили понад 100 безпілотників

Комахи залишать вашу ділянку назавжди: які рослини потрібно висадити, щоб позбутися ос

Показати ще

Популярні імена у Київській області:

На Київщині значна частина батьків також схиляється до традиціоналізму, віддаючи перевагу іменам, які не викличуть у їхніх дітей соціальних проблем. Для дівчаток зазвичай обирають Анну, Анастасію, Вероніку, Вікторію, Єву, Марію, Поліну, Соломію та Софію. Хлопчиків на Київщині часто називають Андрієм, Артемом, Богданом, Владиславом, Даніелем, Давидом, Дмитром, Матвієм, Марком, Максимом, Назаром, Олександром, Тимофієм, Ярославом.

Прийняття унікальності:

Батьки в Київській області, які бажають наголосити на індивідуальності своєї дитини, часто схиляються до рідкісних і малопоширених імен. Унікальний вибір для дівчаток включає Ауріку, Божену, Даяну, Еванджелін, Емілі, Нарін, Ноель, Рейчел та Ясміну. Так само екзотичні чоловічі імена, що здобули популярність, включають Арней, Вільям, Дем'ян, Лавр, Леон, Метт, Серафим, Тамірлан і Теймур.

Зрештою, різноманітність вибору імен у Києві та його області відображає безліч смаків та переваг батьків, кожен з яких прагне дати своїй дитині ім'я, яке відповідає їхньому баченню та ідентичності.

Читайте також:

Він ідеальний для українського села та бездоріжжя: на продаж виставили раритетний пікап Toyota

Не захочеться виходити з-за столу: рецепт фаршированих перців по-італійськи з сиром та рисом

Сума дуже велика: хто з українців отримає допомогу у 25 тисяч євро