Дуже часто багато хто з нас стикається з проблемою неприємного запаху у вуличному туалеті, який розташований на дачній ділянці або в селі. Люди починають шукати всякі хімічні засоби, які або посилюють ситуацію, або зовсім нічого не вирішують.

У цьому матеріалі ми розповімо про прості та перевірені хитрощі, які без усякої хімії допоможуть позбутися неприємного запаху у вуличному туалеті.

Зола

Розкидайте тонкий шар золи на дні туалетної ями чи контейнера. Зола може абсорбувати запахи та зменшити їх інтенсивність.

Помішайте золу з водою і додайте цей розчин до ями. Це може допомогти усунути запахи та прискорити розкладання відходів.

Сода

Популярні новини зараз

Почнуться серйозні запалення: чому в жодному разі не можна цілувати свійських тварин

Кожен місяць мінус 20% від пенсії: у ПФУ попередили українців про урізання виплат

Як правильно посадити цибулю на зиму, щоб вона виросла великою, соковитою і солодкою: інструкція для дачників

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Посипте невелику кількість соди у туалетну чашу після кожного використання. Це допоможе зменшити неприємний запах і запобігти його поширенню.

Ви також можете змішати соду з водою і використовувати отриманий розчин для промивання туалету. Залиште його на деякий час, а потім промийте водою.

Оцет

Оцет є ще одним ефективним засобом усунення запахів. Змішайте воду з невеликою кількістю оцту та промийте туалетну чашу цим розчином.

Ви також можете розбавити оцет водою та використовувати отриманий розчин для обприскування стінок та підлоги навколо туалету.

Цитрусові

Покладіть цедру апельсина чи лимона усередину туалетної чаші. Це допоможе створити приємний аромат та замаскувати неприємні запахи.

М'ята та евкаліптове листя

Покладіть сушене листя м'яти або евкаліпту в туалетну чашу. Вони можуть допомогти нейтралізувати запахи та надати свіжого аромату.

Читайте також:

ПриватБанк видає старі та пошарпані долари, їх не хочуть приймати: що розповідають українці

Путін уже втрачає владу в Росії: що там зараз відбувається

Які кавуни купуватимемо цього року, звідки їх везуть і скільки вони коштуватимуть