Коли ми купуємо кімнатні або дачні рослини, то не завжди замислюємося про те, що деякі з них можуть бути "вампірами" або "квітами відьми", які приносять до будинку бідність, неприємності та невдачу.

У цьому матеріалі ми розповімо про саме ті рослини, яких краще позбудеться – саме вони можуть приносити біди і неприємності.

Калла

На першому місці – всім відома калла. Вважається, що ця популярна квітка є цвинтарною, вона пов'язана із залученням смерті. Не дарма на багатьох цвинтарях продають саме пластмасові калли.

Плющ

Не менш небезпечною рослиною є плющ. Так, з нього виходять непогані живоплоти, їм можна прикрити на ділянці якісь недоробки або просто використовувати його як живий декор.

Популярні новини зараз

Прикмети та обряди на 22 вересня: зробіть це у день осіннього рівнодення, щоб кохання і успіх стали вашими союзниками

Поки Польща хоче скасувати виплати біженцям, українка їх Харкова врятувала поляку життя, історія доброго серця

Такої допомоги зрадіє багато хто: хто з українців отримає виплату у розмірі 10 пенсій

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Але не багато хто знає, що плющ – це енергетичний вампір. Якщо ви дуже сильно втомлюєтеся і це пов'язано з сезоном, коли плющ найактивніше росте, то вам варто задуматися з приводу того, куди подіться ваші сили та енергія.

фікус

Саме фікус називають ворогом жінок. Ця популярна рослина може нашкодити жіночій аурі, відлякати від неї коханого. Крім того, наші предки вважали, що фікус висмоктує з жінки молодість та красу, змушуючи її перетворюватися на недоглянуту домогосподарку.

Підсумовуючи, варто відзначити: любіть себе, любите своїх близьких. Ваше життя у ваших руках. Повірте, квіти, рослини чи інші домашні атрибути – це лише частина повір'їв та забобонів. Але й до них треба дослухатися.

Читайте також:

Це прокляття вже назавжди: у росіян знову почалися проблеми із Кримським мостом

Лише до вересня: українцям назвали термін обміну старих грошей. Потім їх не прийматимуть

ПриватБанк видає старі та пошарпані долари, їх не хочуть приймати: що розповідають українці