У Броварах Київської області спалахнув скандал через російську мову. Власниця кількох торгових точок посварилася з військовими ЗСУ та побажала їм "підірватися на мінах". Потім вона сказала, що шкодує про свої слова, сказані у нападі "нервового зриву".

Відео інциденту опублікував на своїй сторінці у Telegram журналіст Костянтин Андріюк.

Підприємець розлютив той факт, що українські військові роблять продавцям зауваження щодо цінників на овочі, які написані російською мовою.

Гайана стверджує, що сказала такі слова у стані нервового зриву. Мовляв, вона дуже розлютилася, бо в Україні нікого не чіпають за російську мову, а на ринку почали загрожувати цінниками. І нагадала, що у нашій країні – свобода слова.

На що журналіст їй нагадав, що у нашій країні йде війна.

"Так, я сказала, щоб хлопці підірвалися на мінах, які так поводяться з мирними людьми. Ті, які приходять і дозволяють собі формою робити негідні речі. Вони приходять і знущаються з людей за російську мову", - пояснила підприємниця.

Популярні новини зараз

Прокляття "Моєї прекрасної няні": за Заворотнюк пішла ще одна легенда серіалу. Йому було лише 43

Лише яблука та манка: як приготувати соковиті оладки, рецепт

Тепер готую котлети тільки так: рецепт та секрети страви, про які ви не знали

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Як саме знущаються, окрім звичайних зауважень та прохань змінити цінники, Гайана пояснити не змогла. Натомість вона почала нагадувати, що у ЗСУ є багато російськомовних захисників, у тому числі й росіян, які захищають Україну.

Пізніше, щоправда, підприємниця вибачилася перед бійцями, пояснивши свої слова "нервовим зривом". Гайана визнала, що її слова були дуже недоречними і сказала, що "шкодує".

За словами продавщиці, її не було на місці, коли прийшли військові у формі ЗСУ та зажадали у грубій формі поміняти цінники з російським текстом на її товарі. Нібито їй передали слова військових: "Змініть цінники. Ви що, хочете закритися?".

Відео із вибаченнями жінки опублікував у Telegram журналіст Костянтин Андріюк.

"Добре, я перепрошую перед ЗСУ... Так, це було сказано не до речі. Це було не до речі. Я приймаю свою помилку, що я так сказала. Це був нервовий зрив. Так, я сказала, щоб хлопці підірвалися на мінах, які так поводяться з нормальними мирними людьми. Які, за формою, собі дозволяють робити негідні речі."

Читайте також:

Путіна вже попередили про нові удари Кримським мостом. Що відомо

Справжнє пекло в Криму: рознесло авіабазу та нафтобазу. Окупанти тікають

Путіна вже підкидає на стільці: чим такий важливий Кримський міст для Кремля