Не встиг вщухнути скандал із комедійним серіалом, на який хотіли витратити 30 мільйонів бюджетних гривень, як розгорівся новий.

Щоправда, цього разу бюджетні гроші хочуть витратити не на кінематограф, а на очищення ставка. Сума вас здивує – 61 мільйон гривень! І це в той час, коли захисники України говорять про нестачу дронів на фронті!

Про те, що чиновники хочуть витратити таку суму на очищення ставка, розповіла активістка та бухгалтер Юлія Глушко (Raduga Yulita), викладаючи відповідні скріншоти, передає Politeka .

"Як Ви думаєте, чим займається у війну керівник регіонального офісу водних ресурсів у регіонах? Як варіант - через бюджет почистити свій ставок - варіант??", - написала вона у себе на сторінці у Facebook.

У тендері, який розміщено на prozorro, йдеться про виконання робіт з капітального ремонту об'єкта "Покращення санітарного стану ставка в районі санаторію-профілакторію "Джерело" та бази відпочинку "Затишок" на території Новолатовської сільської ради Широківського району - капітальний ремонт".

Популярні новини зараз

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян поїхали до Нью-Йорка та влаштували романтику

Поки Польща хоче скасувати виплати біженцям, українка їх Харкова врятувала поляку життя, історія доброго серця

Володимир Зеленський підтвердив готовність говорити з путіним у будь-якому форматі: "Ми нічого не хочемо і продовжуватимемо"

Тепер готую котлети тільки так: рецепт та секрети страви, про які ви не знали

Показати ще

Очікувана вартість цих робіт – 61267384,80 гривень.

Замовник регіональний офіс водних ресурсів Дніпропетровської області.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський відреагував на скандали, пов'язані із сумнівними витівками українських чиновників, пов'язані зі зйомками комедійних серіалів та з бажанням перекласти бруківку в центрі Києва.

"Особливо хочу звернутися до всіх представників місцевої влади в нашій країні: люди повинні відчувати, що ресурси бюджетів використовуються справедливо і правильно. Кожен розуміє, про що йдеться. Бруківка, прикраса міст, фонтани зачекають – спочатку перемога", – зазначив глава держави.