У Путіна все стабільно і "за планом": доки російські військові під час СВО бомбять храми та зерно, Україна, як і обіцяв Залужний, методично один за одним знищує військові об'єкти.

Так, у понеділок вранці, 24 липня 2023 року, радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив про серію вибухів у тимчасово окупованому Криму. За останній тиждень це вже третя успішна атака на російські склади боєприпасів у Криму.

"Плюс два потужні вибухи біля Джанкоя. Розмір поразки дуже легко оцінити за оприлюдненою схемою об'їзду Джанкоя дорогою до Сімферополя. Майже плюс сто кілометрів, щоб обійти наслідки. Добре горить", - написав Андрющенко у Telegram.

До речі, представники Москви вже підтвердили удар по складу з БК, говорять про нібито "напад безпілотників".

Так, "глава" окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов заявив про "атаку дронів" і потрапляння до складу боєприпасів у Джанкойському районі. Про це він написав у Telegram 24 липня.

"У небі над Кримом збиті силами ППО та пригнічені засобами РЕБ 11 БПЛА противника. Сталося попадання до складу боєприпасів у Джанкойському районі. Також уламками БПЛА пошкоджено приватний будинок у Кіровському районі. Усі профільні служби працюють на місцях", - наголосив Аксьонов.

Популярні новини зараз

Поки Польща хоче скасувати виплати біженцям, українка їх Харкова врятувала поляку життя, історія доброго серця

Володимир Зеленський підтвердив готовність говорити з путіним у будь-якому форматі: "Ми нічого не хочемо і продовжуватимемо"

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Так званий "голова" півострова додав, що з метою безпеки призупинено рух залізницею в Джанкойському районі та на автомобільній трасі Джанкой-Сімферополь.

Крім того, ухвалено рішення про евакуацію населення довколишніх сіл у радіусі п'яти кілометрів від місця події. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Окупанти пишуть, що неподалік селища Красногвардійське (між Джанкоєм та Сімферополем) йде детонація.

До речі, якщо Сергій Аксьонов заявив про 11 невідомих БПЛА, то Міноборони РФ нарахувало їх аж 17.

"У ніч проти 24 липня Київ намагався атакувати об'єкти в Криму 17 БПЛА", - написали там у ранковому зведенні.

Тим часом багато телеграм-канали публікують відео удару по складі боєприпасів у Джанкойському районі. На опублікованих фото та відео можна побачити "гриб" диму в небі.

Читайте також:

Путіна вже попередили про нові удари Кримським мостом. Що відомо

Справжнє пекло в Криму: рознесло авіабазу та нафтобазу. Окупанти тікають

Путіна вже підкидає на стільці: чим такий важливий Кримський міст для Кремля