Чергові вибухи, що сталися на Кримському мосту, стали серйозним ударом по іміджу російського президента Володимира Путіна як головнокомандувача другої армії світу. І українські військові стверджують, що це лише початок великої "бавовни" на Кримському мосту.

Конструкція, будівництво якої заперечується на міжнародному рівні, виявилася вразливою, і ці вибухи лише підтвердили цей факт. Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов повідомив, що ці вибухи мають стати зрозумілим сигналом для окупантів – вони мають залишити українську територію. Докладніше про це інформує Главред.

Спікер Головного управління розвідки підкреслив, що естакада Кримського мосту має бути демонтована, і вибухи триватимуть доти, доки це не станеться. Це нагадує окупантам про необхідність повернутися із забороненої зони.

"Вибухи ще раз продемонстрували, що символ "російського світу" - Кримський міст - точно не є чимось невразливим - мало того, що незаконна, а ще й нестабільна конструкція. Звичайно, це до певної міри вирок тим російським керівникам, які доповідали нагору, що все під контролем і під захистом, комар не пролетить. Востаннє, поки конструкція не буде демонтована, з нею щось трапляється. Висновок один - це сигнал для режиму Путіна і всіх росіян на наших землях - забирайтеся геть", - підкреслив Андрій Юсов.

Читайте також:

Справжнє пекло в Криму: рознесло авіабазу та нафтобазу. Окупанти тікають

Популярні новини зараз

Почнуться серйозні запалення: чому в жодному разі не можна цілувати свійських тварин

Як правильно посадити цибулю на зиму, щоб вона виросла великою, соковитою і солодкою: інструкція для дачників

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

Вже не пам'ятає, що йому сказали 10 секунд тому: у мережі показали реальний стан Путіна

"Буде військове захоплення Москви": у Росії вже заговорили про бунт кадрових військових