В окупованому Російською Федерацією Криму сталася чергова серйозна подія, а місцеві жителі повідомляють про чутні вибухи та задимлення.

Докладніше про це інформує низка Telegram-каналів, потужні вибухи пролунали в населеному пункті Жовтневе, що неподалік Сімферополя.

Повідомляється, що вибухи сталися на місцевому аеродромі та нафтобазі, і дуже вдало, адже там триває детонація БК та пожежа. Уточнюється, що в районі Червоногвардійського в Криму розташована авіабаза, яка раніше була одним із найбільших аеродромів Чорноморського флоту СРСР.

Глава окупаційної адміністрації Криму Сергій Аксьонов вже підтвердив інформацію про інцидент. За його словами, об'єкти інфраструктури атакували безпілотники, і співробітники МНС перебувають на місці пригоди для ліквідації наслідків.

Проросійські джерела заспокоюють місцевих жителів, запевняючи, що ситуація на острові перебуває під контролем. Також колаборанти повідомляють про перехоплення всіх українських безпілотників російськими протиповітряними силами. А в деяких населених пунктах відбувається евакуація населення.

Читайте також:

Популярні новини зараз

Прокляття "Моєї прекрасної няні": за Заворотнюк пішла ще одна легенда серіалу. Йому було лише 43

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян поїхали до Нью-Йорка та влаштували романтику

Поки Польща хоче скасувати виплати біженцям, українка їх Харкова врятувала поляку життя, історія доброго серця

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Поїздки Путіна Росією почали ретельно приховувати: ЗМІ розповіли, що починається в Росії

Колишній співробітник КДБ розповів про паралізованого Путіна

Готуються до заборони: Польща почала перекидання військ ближче до Білорусі. З чим це пов'язано