Як би російські загарбники не намагалися придушити сили спротиву на окупованих територіях, однак нічого в них не виходить. І справді, підпілля на окупованих територіях України не просто допомагає ЗСУ інформаційно, а й допомагає боротися з російськими силами та навіть знищує їхню інфраструктуру. На днях там провели чергову акцію, щоб окупанти зрозуміли, що вони не бажані на цих землях.

Так, стало відомо, що окупованими територіями активно розповсюджуються фальшиві російські рублі з українською символікою.

На відеозаписі та фотографіях фальшивих грошей можна прочитати написи "Это вам не Россия", "Вы в Украине", "Курс рубля ничтожен, как угрозы Путина Пригожину". На одному з малюнків на купюрі видно український тризуб.

"Новий дизайн фублей в окупованих містах. Після доопрацювання небайдужими громадянами, москальські фантики виглядають набагато краще. Активісти руху спротиву на окупованих територіях направили в обіг тисячі нових купюр в Мелітополі, Бердянську, Токмаку, Каховці, Сімферополю, Севастополю і Ялті. В такий спосіб, вкотре нагадуючи окупантам і колаборантам, що вони знаходяться на українській землі", - пишуть автори публікації у коментарі до відео та фото.

До слова, незважаючи на надзвичайний тиск, патрулі рашистів та величезну кількість пропаганди, особливо активно проти російської влади на окупованих територіях виступають активісти руху "Жовта стрічка".

Популярні новини зараз

Прокляття "Моєї прекрасної няні": за Заворотнюк пішла ще одна легенда серіалу. Йому було лише 43

Осіннє рівнодення 22 вересня: що заборонено робити сьогодні, а що потрібно обов'язково, щоб змінити своє життя

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Читайте також:

Обов'язково спробуйте: як стерилізувати банки у мікрохвильовій печі. Чи не кожна господиня про це знає

Троянди будуть цвісти до пізньої осені: ось як їх потрібно обрізати влітку

Доведеться економити: українців попередили щодо електроенергії