"Мій дім - моя фортеця", - кажуть англійці. І цю святу фортецю кожна людина намагається дбайливо охороняти та ревно захищати від усякого зла та негативу. При цьому існує безліч рослин, які постають на захист будинку.

Традесканція

Ця рослина захищає від небажаних гостей, пліток та злого наміру недоброзичливців, а також очищує енергетику в будинку. Рослина краще поставити на кухні, поряд з обіднім столом, або на журнальний столик у вітальні.

Чортополох

Якщо ви хочете захистити свій будинок від нечистої сили і від не хороших людей у ​​цьому вам відмінно допоможе така колюча трава, як хертополох. За повір'ями, ця рослина має потужність, спрямовану на захист приміщень, людини та тварин.

Цю колючу рослину наші предки вішали біля вхідних дверей, а також гілочки будяка розміщували в спальні та в хліві, де містилася худоба. Найбільшу силу має рослина, зірвана або викопана для посадки в палісадник під час повного місяця. До речі, суцвіття будяка повинні бути присутніми на зірваних гілках, щоб оберіг працював на повну силу.

Популярні новини зараз

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян поїхали до Нью-Йорка та влаштували романтику

Чорнобривців насіяла мати: як ці прості квіти зможуть врятувати ваш город

Таку смакоту точно вигадали боги: рецепт картоплі, запеченої з куркою, маринованою в кефірі

Такої допомоги зрадіє багато хто: хто з українців отримає виплату у розмірі 10 пенсій

Показати ще

Полин

З давніх-давен люди знали про чарівну властивість Полині і проводили за допомогою нього ритуал - обкурювали житло і навіть зцілювали таким чином хвору людину в будинку. І хоч запах у неї терпкий, але саме цей запах відлякує зло, як людське, так і на тонкому невидимому світовому оці.

Звіробій

У магії ця рослина з давніх-давен використовується як оберіг від негативу, як "відлякувач" темних сил. Букетики звіробою варто покласти під поріг, щоб вони затримували духів, псування і пристріту. У той же час можна посадити рослину біля будинку, щоб вона не допускала магічних атрибутів, які використовують злі люди для наведення псування.

Кактуси

Ці колючі їжачки чудово оберігають будинок від будь-якого негативу. Їхні колючки не пропустять жодної частки агресивної енергетики і будуть вірою і правдою служити, охороняючи житло. Кактусам не місце у спальні. Ставити їх варто на сонячну сторону, щоб вони могли підживлюватися енергією світила та реалізовувати її у цілеспрямованому захисті.

Бегонія

Крихка квітка сприяє усуненню конфліктних ситуацій, пом'якшуючи домашню енергетику. Він нейтралізує негативні вібрації, привносячи комфорт та гармонію у життя та стосунки. При частих негативних ситуаціях у будинку рослина хворіє і гине, віддавши себе цілком на захист навколишнього простору.

Герань

Наші пращури вважали, що якщо у людини на вікні красиво цвіте герань , то в такому будинку пануватиме затишок, любов, гармонія та благополуччя. І правда, запах цієї рослини здатний відлякати будь-яку нечисть, а листя має знезаражуючі властивості.

Горщики з геранню варто ставити в тих місцях, де ви виявили скупчення негативної енергії. Якщо квітка починає хворіти, значить, вона вбирає в себе негатив, який є в будинку. Така рослина слід подякувати за допомогу, а якщо не виходить її виходити, віднести подалі від будинку. Закопувати його слід разом із горщиком під старим сухим деревом чи пнем, щоб негативна енергетика виявилася замкненою.

Азалія

Ця ніжна рослина не виносить чуток, пліток та недоброзичливців. Його варто розташувати у кімнаті, де ви приймаєте гостей. Воно відмінно визначає агресивно налаштованих людей та відважує їх від вашого будинку.

Грошове дерево, або товстуна

Ця рослина – один із головних талісманів матеріального благополуччя. У горщик перед посадкою квітки необхідно опустити монетку для залучення в будинок багатства і дякувати за внесок у сімейний бюджет. Ця унікальна рослина здатна подати знак про швидке здобуття багатства. У такий період воно радує господарів цвітінням з тонким, ледь вловимим ароматом.

Молочай

Ця квітка є охоронцем енергетики в будинку. Охороняє домочадців від сварок, скандалів та пліток, залучає грошовий добробут, і згладжує конфліктні ситуації, що відбуваються між господарями приміщення та запрошеними людьми. Також квітка має лікувальні властивості і перешкоджає частим простудним захворюванням, різким больовим симптомам, зміцнює імунітет.

Бонсай

Ця дивовижна рослина дає можливість залучити фінансові потоки до будинку, позбавляє бідності, надає впевненості у собі. Щасливі власники бонсая - люди з урівноваженою психікою, глибоким поглядом життя. Енергія цієї кімнатної квітки поступово наповнює будинок житейською мудрістю, позбавляючи домочадців від тривог, безсоння та нервозності.

Мята

Ця квітка здатна привнести в приміщення комфорт та затишок. Ніжний запах листя розряджає напружену атмосферу, а сама рослина притягує фінансове благополуччя. М'яту варто садити у великі горщики, щоб квітка почувалася вільно. Постійне прищипування допоможе господарям створити гарну крону, а листочки можна сміливо додавати в чай ​​для усунення наслідків стресу, агресії та для нормалізації сну.

Читайте також:

Тільки 8 секретів: що потрібно зробити, якщо вранці у вас поганий настрій

Будете потай красти з холодильника: рецепт консервованої огіркової ікри на зиму

Цього довго чекали: ЗСУ потужно просуваються вперед, російські війська опиняються у пастках. Що відомо