У центрі Москви спалахнув стихійний мітинг мусульман. Сотні людей з криками «Аллах акбар» прямують центральними вулицями російської столиці під мовчазним наглядом правоохоронців. Про це повідомляє УНІАН .

Віруючі мусульмани обурені нещодавньою перевіркою будинку для молитов, яка пройшла, м'яко кажучи, нетактовно.

Так, 7 липня нинішнього року ОМОНівці вкралися до молитовного будинку мусульман, навіщось розпорошивши на присутніх вогнегасник та застосувавши фізичну силу. Реакція на подію відбулася тільки тепер, коли стало зрозуміло, що Рада з прав людини за президента РФ вирішила, що молитовний будинок заважає мешканцям багатоповерхівки, де він розташувався.

Адже ще зовсім недавно пройти Москвою без погодження мітингу з міською адміністрацією було схоже на фантастику. Але, очевидно, люди обурені і не збираються терпіти те, що їм нав'язує тоталітарна влада.

До речі, тема мітингу мусульман зовсім не пов'язана із вторгненням Росії у мирну Україну. Але якщо вийшло у мусульман, чому не має вийти у відвертих супротивників путінського режиму та його військових злочинів в Україні?

Примітно, що в цей же час у Москві затримано Ігоря Стрєлкова. Той самий полковий командир, який започаткував путінську авантюру на Донбасі навесні 2014 року після того, як така авантюра тимчасово вдалася в Криму.

Популярні новини зараз

Прикмети та обряди на 22 вересня: зробіть це у день осіннього рівнодення, щоб кохання і успіх стали вашими союзниками

Лише яблука та манка: як приготувати соковиті оладки, рецепт

У Росії оголошено історичну евакуацію населення: найпотужніші вибухи та удар по секретному ракетному об'єкту

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Зазначимо, що перед своїм затриманням Гіркін остаточно зірвався і показав росіянам, що настав час міняти президента.

"Ще 6 років при владі цього боягузливого бездаря країна не витримає. І єдине, що він міг би зробити "під завісу" корисного - це забезпечити передачу влади комусь по-справжньому дієздатному і відповідальному. Шкода, що йому це навіть на думку не спаде. А якщо й прийде - то вміння вибирати на соратників, що ми вже бачили", - написав російський терорист Гіркін перед своїим арештом.

А ще він досить потужно зганьбив Путіна та його оточення після чергового удару по Кримському мосту:

"Мені нема чого додати до того, що написав після минулої атаки на Кримський міст: "битимуть ще". Битимуть ще. Більше, далі, сильніше. Поки дивовижні придурки в Кремлі не зрозуміють, що договорнячків не буде, що партнери їх не зрозуміють і не пробачать і що у війні треба перемагати".

Колишній спільник путінського режиму Гіркін, зрозуміло, відразу став ворогом тоталітарного кремлівського режиму. Про затримання Гіркіна одразу повідомила його дружина, якої на момент арешту не було вдома. За словами консьєржа, Гіркіна вивели під руки і відвезли у невідомому напрямку.

На Гіркіна нібито заявив колишній співробітник ПВК "Вагнера". Стукачество у Росії процвітає - це факт. Не дарма цей процес закріпили на законодавчому рівні.

До недавніх пір Гіркін почував себе відносно комфортно. Він зберігав усі секрети вторгнення РФ на Донбас, зокрема факти про збитий у 2014 році в небі над Донбасом пасажирський літак рейсу MH17 Малайзійських авіаліній.

Тепер, схоже, на хранителя секретів Кремля чекають дуже великі сюрпризи. А Москву – нові повстання. І не лише з боку фанатів "вагнерівців", "гіркінівців". Розкол у Росії - це вже факт...

Читайте також:

"Упокорення стільцем": на популярному курорті в Чорногорії росіянин поплатився за свої витівки. Відео

Спробуйте полити огірки цим простим засобом і вони не даватиме гіркотою

Будьте обережні на дорогах: українських водіїв попередили про небезпеку