Благодійний фонд “Право на захист” пропонує фінансову допомогу громадянам України у рамках проекту “Захистимо життя через комплексну багатосекторальну підтримку”. Програма передбачає грошову допомогу у розмірі 6600 грн (2200 грн на місяць протягом трьох місяців) та доступна у Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській та Херсонській областях.

Про це пише «napensii»

Щоб мати право на допомогу, люди повинні відповідати певним критеріям. Це включає неотримання пільг від Консорціуму оборони України, неотримання фінансової допомоги від інших міжнародних організацій протягом останніх трьох місяців і потрапляння до певних категорій залежно від їхньої житлової ситуації або постраждалих від певних інцидентів.

Критерії вразливості, відповідно до яких особи мають право на отримання допомоги, включають самоврядне домашнє господарство жінкою, домашнє господарство, кероване літньою людиною з одним або кількома утриманцями, домашнє господарство, в якому є людина з інвалідністю або хронічним захворюванням, та інші.

Заявники можуть звернутися за допомогою до одного з пунктів реєстрації або за допомогою мобільної групи БФ «Право на захист». При реєстрації повинні бути присутніми всі члени сім'ї, але для сімей з маломобільними членами допускається реєстрація за оригіналами документів з медичною довідкою, що підтверджує їхню фізичну нездатність прибути до офісу.

Проект спрямований на надання підтримки нужденним та забезпечення того, щоб фінансова допомога доходила до тих, хто потребує допомоги у зазначених регіонах. Адреси пунктів збору даних для кожного регіону надаються для полегшення процесу подання заявки.

Популярні новини зараз

Якщо відкрили банку - вже не зупинитесь: рецепт помідорів на зиму по-італійськи

Чорнобривців насіяла мати: як ці прості квіти зможуть врятувати ваш город

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Тепер готую котлети тільки так: рецепт та секрети страви, про які ви не знали

Показати ще

Читайте також:

Досить і на лечо, і на салати: ось чим треба підгодувати перець у липні, щоб збирати його відрами

Ця деталь у машині спричиняє рак: європейці хочуть заборонити її вже з наступного року. У вас таке теж є

Ці продукти скорочують життя на 15 років: від чого краще відмовитись