Вирощувати помідори – справа тонка, і тому до неї слід підходити з розумом. При вирощуванні помідорів на городі важливо уникати поширених помилок, таких як неправильний полив культури.

Докладніше про те, потрібно поливати помідори у липні, щоб вони були солодкими та м'ясистими, читайте у нашому матеріалі.

Огіркам потрібно більше води, аніж помідорам. При поливі помідорів слід звернути увагу до певної кількості води, а чи не просто поверхневе поливання ґрунту. Рекомендується давати кожному кущі помідорів близько двох літрів води, щоб створити певний резервуар для вологи у ґрунті біля помідорів.

Ідеальним варіантом поливу помідорів є використання крапельного поливу, який дозволяє воді відразу потрапляти до коріння помідорів.

При поливі помідорів необхідно уникати намокання листя помідорів, особливо у теплиці. Висока вологість може сприяти виникненню фітофторозу у помідорів, захворювання, з яким боротися досить складно.

Найкраще поливати помідори увечері, а не вранці чи вдень, щоб уникнути опіку листя помідорів. Це допоможе зберегти помідори здоровими та запобігти неприємним наслідкам від сильного сонячного впливу на помідори.

Популярні новини зараз

Осіннє рівнодення 22 вересня: що заборонено робити сьогодні, а що потрібно обов'язково, щоб змінити своє життя

Тепер і росіяни відчують війну: лише за одну ніч по Росії вдарили понад 100 безпілотників

Таку смакоту точно вигадали боги: рецепт картоплі, запеченої з куркою, маринованою в кефірі

Вже навіть посол ЄС попередила: українцям треба готуватись до дуже складних часів.

Показати ще

Дотримуючись цих рекомендацій, можна уникнути багатьох помилок при поливі помідорів та забезпечити здорове зростання та розвиток всього врожаю помідорів.

Читайте також:

Досить і на лечо, і на салати: ось чим треба підгодувати перець у липні, щоб збирати його відрами

Весь секрет у крупі: помідори будуть м'ясистими та солодкими. Ділимося секретом

Через цю помилку перець виросте дрібним і гірким: зробіть це, доки є час