Відома компанія HMD Global представила новий мобільний телефон у своїй базовій лінійці пристроїв Nokia 150 2023 року випуску. Цей кнопковий телефон відрізняється стильним дизайном і корпусом з полікарбонату, що гарантує довговічність без вицвітання до десяти років. Він доступний у трьох кольорах: червоний, чорний і синій, і має великі окремі кнопки клавіатури для зручного набору тексту.

Про це повідомляє «finance»

Nokia 150 (2023) оснащений 2,4-дюймовим дисплеєм та підтримує карти пам'яті до 32 ГБ. Однак він працює лише в мережах 2G, а підтримки мереж LTE немає. Телефон оснащений акумулятором ємністю 1450 мач, який можна заряджати через роз'єм micro-USB потужністю 2,75 Вт.

Інші особливості Nokia 150 (2023) включають бездротове FM-радіо, традиційний 3,5-мм роз'єм для навушників і 0,3-мегапіксельну камеру на задній панелі зі світлодіодним спалахом, який можна використовувати як ліхтарик.

Новинка від Nokia

Телефон дебютував у Китаї за ціною 229 юанів, що становить приблизно 30 доларів. На даний момент немає інформації про глобальні плани запуску цієї моделі.

Популярні новини зараз

Прокляття "Моєї прекрасної няні": за Заворотнюк пішла ще одна легенда серіалу. Йому було лише 43

45-річна Маша Єфросиніна показала, як може виглядати жінка: плоский живіт та обличчя, як у 25

Кожен місяць мінус 20% від пенсії: у ПФУ попередили українців про урізання виплат

Такої допомоги зрадіє багато хто: хто з українців отримає виплату у розмірі 10 пенсій

Показати ще

Це досить несподівана новинка, тому що практично всі люди на планеті звикли до смартфонів, які вже давно не мають кнопок. Однак є думка, що телефон знайде своїх майбутніх власників.

Читайте також:

Хитра собака показала, як приймає безкоштовний душ на автомийці, поки люди цього не бачать. Відео

Цього ще не вистачало: на скільки подорожчає бензин найближчим часом. Прогноз

Оце сюрприз: хто з українців вже з серпня не зможе переказати гроші на карту. Нові правила