А-Банк в Україні пропонує акційну кешбек-пропозицію для клієнтів, які оформлюють картку АТБ та здійснюють онлайн-покупки на суму 100 гривень. Право на отримання кешбеку мають як нові, так і клієнти банку, що гарантує зарахування на їх рахунок 50 гривень. Банк вже випустив 500 000 карток АТБ, які мають різні переваги та дозволяють користувачам користуватися знижками при купівлі товарів.

Про це пише «today»

Для отримання картки АТБ клієнти можуть відвідати будь-яке відділення А-Банку або подати заявку онлайн через мобільний додаток ABank24. Карту також можна придбати в будь-якому супермаркеті АТБ та легко активувати через мобільний додаток за лічені хвилини.

Існуючі власники карток ATB також можуть взяти участь в акції. Банк заохочує клієнтів запрошувати друзів для оформлення картки АТБ та пропонує додаткові 50 грн як чинному власнику картки, так і новоприваленому клієнту. Залучений клієнт також має здійснити покупку на 100 грн. Кількість рефералів не обмежена.

Акція доступна з 17 липня до 17 серпня.

А-Банк працює на ринку України понад 25 років, обслуговуючи понад 1,5 млн. українців, серед яких фізичні та юридичні особи. Банк має філії по всій Україні та пропонує ряд сучасних та технологічних послуг, у тому числі онлайн-банкінг через мобільний додаток.

Популярні новини зараз

Прокляття "Моєї прекрасної няні": за Заворотнюк пішла ще одна легенда серіалу. Йому було лише 43

Осіннє рівнодення 22 вересня: що заборонено робити сьогодні, а що потрібно обов'язково, щоб змінити своє життя

Комахи залишать вашу ділянку назавжди: які рослини потрібно висадити, щоб позбутися ос

Такої допомоги зрадіє багато хто: хто з українців отримає виплату у розмірі 10 пенсій

Показати ще

Читайте також:

Приватбанк скасував комісію під час проведення платежів. Яких терміналів це торкнулося

Що потрібно зробити, щоб Ощадбанк не заморозив виплату пенсії і кого торкнеться

У Кремлі вже загрожують Україні через удар по Кримському мосту. Що заявив Пєсков