Ніхто не заперечуватиме, що сучасний мешканець мегаполісу весь час кудись біжить: ми хочемо вмістити о 24 годині і роботу, і навчання, і спорт, і зустрічі з друзями, і ще тисячу справ. І буває, що в цій метушні немає часу сказати кілька добрих слів своїм близьким. Саме тому історія українського захисника, який під обстрілами вітав свого батька з днем ​​народження, мільйони українців викликали почуття поваги.

Ось уже понад рік українські захисники наполегливо доводять усьому світу, що залишатися у гарному настрої та зберігати оптимізм – це їхня суперсила.

Чергове підтвердження цього опублікував у своєму TikTok боєць з ніком NikolasNAVY.

На кадрах видно, як український військовий просто під обстрілом вітав із днем ​​народження свого батька. Щільно притиснувшись до землі, він говорив побажання рідній людині, коли поряд вибухали снаряди.

Цікаво, що навіть у таких екстремальних, смертельно небезпечних умовах захисник не втратив позитиву і тримався у гарному настрої, а вітаючи батька, відволікався на ремарки відповідно до ситуації.

Популярні новини зараз

Лілія Ребрик без макіяжу показала, як виглядає її донька: "Відчуває моє дихання..."

Вдома тріщали, люди молилися: у Росії сталося одразу три серйозні землетруси

Такої допомоги зрадіє багато хто: хто з українців отримає виплату у розмірі 10 пенсій

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

" Тату, вітаю тебе з днем ​​народження! А, бл**ь, ого, цього разу він добре вдарив. Усього тобі кращого, море щастя, море позитиву... Ох, як порохом запахло!" – зазначив боєць, наприкінці ще побажавши батькові та всім рідним ангела-охоронця.

Користувачів соцмережі вразило таке привітання. Відео набрало вже понад 1,2 млн переглядів, понад 130 тисяч лайків та близько 500 коментарів. Коментатори приєдналися до привітань батькові військового та помітили, що найкращим подарунком для нього буде, якщо син повернеться додому живим та здоровим.

"Присвячується тим хлопчикам, які кажуть: "Я не міг зателефонувати, замотався, часу не було..." і так далі. А ви найкращі, наші мужні чоловіки, Слава Україні", "папавах*е", "Бережи Вас Бог! І татові багато років. Щоб змогли наступного року привітати особисто у мирній Україні", "Дякую за захист", "Ви – наша гордість, і Героям слава, і Батькам за таких синів, що виростили", – написали захоплено українці.

Обережно! Відео містить нецензурну лексику, 18+!

Читайте також:

Дуже несподіваний фінал: Путін уже не може керувати Росією. Що відбувається у Кремлі

Путін дуже наляканий: Росія вперше в історії не виведе на морський парад ядерні підводні човни

Російськими ТВ-каналами показали ролик про перемогу ЗСУ: росіяни посивіли і схопилися з диванів