Хакери успішно зламали мережі пропагандистського телебачення у Краснодарському краї та Єкатеринбурзі. Під час злому на телеканалах було показано відеоролик за участю Збройних сил України та уривки з балетної вистави «Лебедине озеро».

Про це пише «obozrevatel»

Цю інформацію оприлюднили російські джерела, які опікуються пропагандистською діяльністю. Зокрема, серед порушених телеканалів – «Перший», «СТС», «Зірка», «Питання та відповіді», «РЕН ТВ» та інші.

Очевидці повідомили, що після відео за участю українських захисників на екрані з'явилося повідомлення: «Настав час розплати».

Хакери зламали телебачення РФ

Слід зазначити, що аналогічний інцидент стався у Курській області Росії, де було зламано місцеву радіостанцію. Хакери використали радіоканал, щоб оголосити про «завершення спецоперації проти України». Інцидент стався у середу, 12 липня, близько 9 години ранку.

Популярні новини зараз

Кожен місяць мінус 20% від пенсії: у ПФУ попередили українців про урізання виплат

Тепер і росіяни відчують війну: лише за одну ніч по Росії вдарили понад 100 безпілотників

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Хакери зламали телебачення РФ

У цих кіберзломах, націлених на пропагандистські телеканали, включення ЗСУ та балету «Лебедине озеро» відображає інформаційну війну, що продовжується, і тонке використання художніх символів для передачі повідомлень. Такі інциденти підкреслюють уразливості та проблеми в РФ в епоху цифрових технологій, та підкреслюють відмінну роботу хакерів, які оминають захист засобів масової інформації.

Читайте також:

Багато хто про це навіть не здогадувався: ось навіщо зав'язувати у вузол стрілки часнику на городі

Перші літаки F-16 на захисті українського неба: Куліба розповів, коли на них чекати

Ось це пощастило: чоловік знайшов на своєму кукурудзяному полі скарб із монетами. Вони коштують мільйони. Відео