Дружок Пітіна, який відомий своїми скандальними заявами щодо війни в Україні, російський чиновник на посаді міністра закордонних справ Лавров вирішив зробити гучну заяву щодо постачання F-16 в Україну. Він погрожував Заходу і заявив, що ця подія спровокує серйозні наслідки.

Про це пише портал «glavred»

Важливо зазначити, що російські пропагандисти не змогли прогаяти цю заяву. Так, вони миттєво почали цитувати путінста Лаврова.

«Під час бойових дій наші військові не розбиратимуться, чи обладнаний кожен конкретний літак зазначеного типу під доставку ядерних озброєнь чи ні. Сам факт появи подібних систем у Збройних сил України розглядатиметься нами як загроза з боку Заходу в ядерній сфері», - заявив Лавров.

Варто зазначити, що це досить серйозна заява, оскільки він натякає на прямий конфлікт із Заходом. Також не варто забувати і про те, що НАТО не зводить очей із того, що відбувається.

У Лаврова також запитували і про ймовірність ядерного удару, на що путініст відповів, що такі можливості «чітко прописані у військовій доктрині Російської Федерації».

Популярні новини зараз

45-річна Маша Єфросиніна показала, як може виглядати жінка: плоский живіт та обличчя, як у 25

Володимир Зеленський підтвердив готовність говорити з путіним у будь-якому форматі: "Ми нічого не хочемо і продовжуватимемо"

Вже навіть посол ЄС попередила: українцям треба готуватись до дуже складних часів.

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Однак це далеко не все, як він сказав, що Захід разом з НАТО провокують збройний конфлікт з Росією. Лавров наголосив, що наслідки можуть бути жахливими.

Читайте також:

"Королева ночі": рецепт ніжного варення із чорної смородини з додаванням шоколаду. Такого ви не куштували

Допоможе просте борошно: після обробки грядок ви здивуєтеся врожаю. Чим вона корисна

Шквали, грози та сильна спека: якою буде погода до кінця тижня