Колишній глава країни-терористки Росії та дружок Путіна Медведєв знову злетів із котушок і зробив просто неймовірну заяву. Так, він почав загрожувати цілому світу Третьою світовою війною.

Про це повідомляє портал «obozrevatel», посилаючись на заяви Медведєва в його акаунті в Telegram.

"Попередні підсумки саміту НАТО. Усі як ми й думали: 1. План щодо членів України в Альянсі (ПДЧ) – скасувати дії. Типу приймати швидше. 2. Країну 404 в НАТО покликати. Але приймуть – невідомо коли та на яких умовах. - ніколи. І це те, що бояться сказати вголос реалісти в Альянсі", - саме так почав своє звернення друзів Путіна.

Крім цього, він заявив, що Україні тільки збільшуватиметься військова допомога, що його тільки більше виводить із себе.

"Усім, чим можливо: ракетами, касетними зарядами, літаками. Нічого іншого Захід, що остаточно очманів, придумати і не міг. Передбачуваність вищого рівня, до ідіотизму. За фактом - глухий кут. Третя світова все ближче", - пише Медведєв.

Однак він на цьому не закінчив і вирішив продовжити свою публікацію словами про те, що ці події можуть означати для Росії і свою чергу почав загрожувати навіть НАТО.

Популярні новини зараз

Володимир Зеленський підтвердив готовність говорити з путіним у будь-якому форматі: "Ми нічого не хочемо і продовжуватимемо"

Таку смакоту точно вигадали боги: рецепт картоплі, запеченої з куркою, маринованою в кефірі

Такої допомоги зрадіє багато хто: хто з українців отримає виплату у розмірі 10 пенсій

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

"СВО буде продовжено з колишніми цілями. Одна з них - відмова "київського нацистського угруповання" від членства в НАТО, на чому ми наполягали від самого початку (що неможливо). Отже, це угруповання доведеться ліквідувати (що можливо і необхідно)", - продовжив він.

Варто підкреслити і саму абсурдність його слів, оскільки він почав цинічно звинувачувати Україну в тому, що вона сама обстрілює свої території касетними бомбами, яких ми не маємо.

"Отже, настав час розчехляти наші арсенали цієї негуманної зброї", - підсумував Медведєв у своєму божевільному посту.

Читайте також:

Що потрібно зробити з картоплею в липні, щоб вона виросла розміром з кулак

Небезпечна кондитерка: у Києві люди труяться солодощами. Що відомо

Будьте уважні під час перевірки вашого лічильника: як можуть накрутити зайвий газ