Неймовірно сильна магнітна буря охопила Україну, несучи небезпеку для здоров'я населення. Потужність цієї бурі майже досягає 7 балів, і багато людей вже відчули її негативний вплив. Новина про поширення бурі була повідомлена метеоагентом.

Про це пише «glavred»

Ця магнітна буря обрушилася на нашу планету 9 липня, розпочавшись із силою майже 5 балів, але вже наступного дня, 10 липня, її потужність зросла майже до 7 балів. Очікувалося, що 11 липня сила бурі ослабне, проте все сталося інакше. Навіть у цей день вплив бурі не зменшився, і до того ж вона продовжує затримуватися.

За прогнозами експертів, магнітна буря триватиме до 14 липня. У період з 12 по 13 липня очікується, що сила бурі зменшиться трохи менше 5 балів.

Під час магнітних бур у людей можуть виникати різні неприємні симптоми, включаючи головний біль, запаморочення, нудоту, біль у серці, слабкість та сонливість, біль у спині та суглобах, підвищений тиск, а також загострення хронічних захворювань.

Важливо вжити запобіжних заходів і піклуватися про своє здоров'я під час цієї магнітної бурі. Рекомендується уникати фізичної перевтоми, зберігати спокій, зміцнювати імунну систему, виконувати регулярні фізичні вправи та правильно харчуватися.

Популярні новини зараз

45-річна Маша Єфросиніна показала, як може виглядати жінка: плоский живіт та обличчя, як у 25

Їх знанням позаздрять усі мудреці: знаки Зодака, які дають найкращі поради в будь-якій ситуації

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

Читайте також:

Хрумка і в міру гостренька: грузинський рецепт маринованої капусти з буряком

Вони нікому не потрібні: у мережі показали занедбаний автосалон. Машини простояли під пилом 10 років

Чи хотіли Київ за три дні? В Україні відкривається західний завод з виробництва найпотужнішої бронетехніки