У Кремлі не приховують свого невдоволення передачею далекобійних ракет Україні. Французький президент Еммануель Макрон оголосив про це у вівторок, 11 липня. Але російські пропагандисти вже почали роздмухувати істерику та загрожують Києву "наслідками", як повідомляють джерела з Кремля.

Про це пише «ТСН»

Дмитро Пєсков, прес-секретар кремлівського режиму, заявив, що рішення Франції передати Україні далекобійні ракети було помилковим. Він додав з істерикою, що це призведе до негативних наслідків для Києва і пригрозив, що Росія вживе заходів у відповідь.

Проте представник диктатора не уточнив, як саме російська терористична армія має намір помститися Україні за її право захищати свої території та громадян. Все це є лише спробою залякати Україну та підірвати її безпеку.

Нагадаємо, президент Франції Еммануель Макрон ухвалив рішення передати Україні далекобійні ракети SCALP. Це важливий крок на підтримку української безпеки та спротиву агресії з боку Росії. Україна має право на захист своєї території та своїх громадян, і одержання цих ракет від Франції допоможе їй підвищити свої обороноздатності.

Читайте також:

Популярні новини зараз

Володимир Зеленський підтвердив готовність говорити з путіним у будь-якому форматі: "Ми нічого не хочемо і продовжуватимемо"

Тепер і росіяни відчують війну: лише за одну ніч по Росії вдарили понад 100 безпілотників

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Путін так не наважиться: Байден показав, як засмагає на громадському пляжі у сімейних трусах

Сума вражає: як отримати тисячу доларів допомоги від американської організації

Такого ніжного м'яса ви ще не куштували: кляр для відбивних, зроблений на газуванні