У кожного дачника виникають труднощі у вирощуванні картоплі високої якості, яка б радувала великими розмірами та чудовим смаком. Однак є деякі секрети, які можуть допомогти досягти цієї мети. Слід зазначити, що є дві прості хитрощі, які можуть виявитися дуже корисними.

Багато хто не знає, що досвідчені садівники часто видаляють квіти на картоплі. Вони роблять це, щоб картопляна рослина зосередилася на розвитку бульб. Видалення квіток дозволяє картоплі вирости неймовірно смачною і великою. Однак не слід видаляти всі суцвіття, оскільки важливо знати етапи розвитку картоплі.

Щоб отримати гідний урожай картоплі, необхідно правильно вносити поживні речовини. Можна спробувати використовувати доступний та ефективний склад. Для цього відро води змішують із двома грамами борної кислоти та великою ложкою монокалійфосфату. Отриманий засіб використовується для обприскування картопляних рослин через 14 днів після закінчення цвітіння.

Дотримуючись цих простих хитрощів і забезпечуючи рослини необхідними поживними речовинами, дачники зможуть виростити прекрасний урожай картоплі, який порадує їх чудовим смаком і великими розмірами. Важливо пам'ятати, що вирощування картоплі потребує терпіння та турботи, але з використанням цих секретів результати будуть вражаючими.

Читайте також:

Зараз за таку віддадуть квартиру: як виглядав перший прототип ЗАЗ-966

Популярні новини зараз

Володимир Зеленський підтвердив готовність говорити з путіним у будь-якому форматі: "Ми нічого не хочемо і продовжуватимемо"

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

Готуємося до подорожчання продуктів: чого чекати і з чим це пов'язано

У Держекоінспекції розповіли про серйозні збитки для екології: йдеться про трильйони