У зв'язку з трагічною новиною про загибель українського актора Філіпа Віннера (Дєдковського), який захищав Батьківщину від російських окупантів на фронті, його колеги та друзі висловлюють повагу до його пам'яті та згадують його.

Про це пише " apostrophe "

"Сьогодні у Пилипа день народження. Мало виповнитися 32. Але сьогодні стало відомо про його загибель. Філіп був актором, творцем і воїном. Світла пам'ять", - написав Максим Девізоров, актор серіалу "Перші ластівки" та службовець у ЗСУ, у своєму Instagram .

"Скільки доброти і любові ти подарував. Скільки сміху. Я пам'ятаю, коли ти сказав, що підеш захищати нашу країну. І як ти завжди намагався триматися? Твоя мати виховала справжнього чоловіка. І я пишаюся тобою. І люблю всім серцем. Ти там назавжди. . І в наших щасливих місцях. Місцях щасливих людей", - поділилася актриса та режисер Ганна Хижняк.

Філіп Віннер: скрін із мережі

Філіп Віннер приєднався до ЗСУ на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Він служив у 26-му окремому стрілецькому батальйоні та перебував на передовій у Донецькій області з грудня 2022 року. Філіп з нетерпінням чекав контрнаступу ЗСУ та ділився своїми емоціями та роздумами про війну.

Популярні новини зараз

Кожен місяць мінус 20% від пенсії: у ПФУ попередили українців про урізання виплат

Вдома тріщали, люди молилися: у Росії сталося одразу три серйозні землетруси

Вам потрібно 4 інгредієнти та 25 хвилин: найшвидший рецепт яблучного варення на зиму

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

"Саме в цю хвилину ми з вами створюємо нову, власну реальність, закладаючи потужний фундамент для наших дітей та онуків. Свідомо приймаючи реальність та змінюючи її в межах своїх сил (а іноді і не в межах), ми змінюємо себе, людей, світ навколо Ми змінюємо цю реальність щодня, після кожного нашого вчинку... Я знаю Тарас Григорович Шевченко. я на 100% усвідомлюю і розумію, чого я хочу у своєму житті. І яку ціну я готовий за це заплатити, який шлях пройти", - писав Філіп у своїх записах у травні 2023 року.

Філіп Віннер: скрін із мережі

Філіп Віннер був актором у київському "Живому театрі" та навчався в Ukrainian Film School. На передовій він публікував емоційні читання поезій українських поетів, які набирали великої популярності в мережі. У своєму останньому відео, записаному в окопі, Філіп читає вірші Василя Симоненка "Є у коханні будні та свята".

Читайте також:

Будете потай красти з холодильника: рецепт консервованої огіркової ікри на зиму

Церковне свято 10 липня: у цей день краще триматися від дзеркала подалі

Лише 8 секретів: що потрібно зробити, якщо зранку у вас поганий настрій