Туристичні місця в Україні, які опинилися під гнітом російської окупації, втратили туристичний сезон, і, як наслідок, люди втратили гроші та кошти до існування. Яскравим прикладом є Кирилівка, що в Запорізькій області.

Курортна зона відпочинку Кирилівка – унікальне місце для відпочинку на Південному узбережжі України. Цей прекрасний кліматичний та бальнеогрязевий курорт знаходиться у Запорізькій області, всього за 200 кілометрів на південь від обласного центру, міста Запоріжжя. Кирилівка розкинулася на півострові, оточеному Азовським морем, Утлюцьким та Молочним лиманами.

Ця унікальна природна локація робить Кирилівку привабливим місцем для відпочинку та релаксації. Протяжні пляжі з м'яким піском та чистим морем створюють ідеальні умови для купання та загоряння під сонцем. Курортна зона Кирилівки відома своїми бальнеогрязевими та кліматичними лікувальними факторами, які благотворно впливають на здоров'я та дозволяють відновити енергію.

Але з повномасштабним вторгненням Російської Федерації Кирилівка стала примарою – другий рік поспіль пляжі Кирилівки порожні, туристів немає, немає доходу, у Кирилівці зупинилося життя. Це підтверджують численні відео з Кирилівки, які демонструють те, що туристичний сезон 2023 нічим не відрізняється від 2022 - крім окупантів та місцевих жителів на пляжах Кирилівка немає нікого.

Надія для мешканців Кирилівки лише на ЗСУ – як тільки українська армія зайде до Кирилівки, так життя одразу налагодиться. І вже у 2024 туристичному сезоні Кирилівка буде заповнена українцями - тими, хто приїде до Кирилівки надати шану мешканцям Кирилівки, які не здалися та чекали на звільнення.

Читайте також:

Популярні новини зараз

Володимир Зеленський підтвердив готовність говорити з путіним у будь-якому форматі: "Ми нічого не хочемо і продовжуватимемо"

Лілія Ребрик без макіяжу показала, як виглядає її донька: "Відчуває моє дихання..."

Вдома тріщали, люди молилися: у Росії сталося одразу три серйозні землетруси

Вам потрібно 4 інгредієнти та 25 хвилин: найшвидший рецепт яблучного варення на зиму

Показати ще

В українських потягах розпочинають роботу озброєні патрулі. Що потрібно знати

Майте це на увазі перед покупкою квитків: що змінила "Укрзалізниця"

Чоловіків туди не пускають: "Укрзалізниця" відкрила спеціальні жіночі купе у потягах