Росіяни не припиняють спроб ракетного терору по мирному населенню України. Так, під час нічної атаки у четвер, 6 липня 2023 року, російська ракета влучила в багатоквартирний житловий будинок у Львові. Внаслідок цього загинуло 10 людей, ще 48 травмовані. Стали відомі імена та історії всіх вбитих Росією львів'ян.

За остаточними даними внаслідок ворожого удару по будинку у Львові загинуло 10 осіб, серед яких 8 жінок та 2 чоловіків. Тож 8 та 9 липня у Львові масове поховання.

Про це у Facebook повідомив депутат Львівської міськради Євген Бойко.

У суботу, 8 липня, місто попрощалось з Анастасією Сєновою, Мирославою Садовою, Надією Спіжевською.

"Я знала дуже добре цю сім'ю, дуже хороша сім'я. Анастасія, ми з нею товаришували з дитинства. Дитина все, що могла робила. Волонтерила у вільний час. Словами не передати наскільки це була хороша та чуйна сім'я. Це велика втрата і шок для нас", — розповідає подруга загиблої Лілія.

Анастасія Сенів, 32 роки – навчалась у Львівській загальноосвітній санаторній школі №1 імені Богдана-Ігоря Антонича. Здобувала освіту в Одеській національній академії зв'язку імені Олександра Попова. Працювала у 26-му відділенні "Укрпошти", а згодом перевелася до Головного відділення поштового зв'язку. У вільний час захоплювалася вишиванням бісером, літературою, активно займалася волонтерською діяльністю. Жінка загинула разом з мамою Мирославою Садовою. У неї залишилися бабуся та брат з родиною.

Популярні новини зараз

Тепер і росіяни відчують війну: лише за одну ніч по Росії вдарили понад 100 безпілотників

Вже навіть посол ЄС попередила: українцям треба готуватись до дуже складних часів.

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

Мирослава Садова, 59 років – народилася у селі Чертіж на Львівщині. Навчалася у Монастирецькому закладі загальної середньої освіти. Згодом здобула професійно-технічну освіту у місцевому училищі. Від 1985 року жила у Львові, де працювала у відділі зв’язку Львівського автобусного заводу та на хлібопекарні. Захоплювалася кулінарією та вишиванням. У жінки залишилися мама, сестра, брат та син із родиною.

Надія Спіжевська, 55 років – навчалась у середній загальноосвітній школі №11 міста Львова. Здобула освіту у Львівському вищому професійному училищі торгівлі та сфери послуг. До початку повномасштабного вторгнення працювала у сфері торгівлі. У жінки залишилися син, донька, брат та троє онуків.

А вже сьогодні, в неділю, 9 липня 223 року, о 15:00 у Церкві Софії Премудрості Божої УКУ (вул Стрийська) пройде похорон – Ольги Дудки та Ірини Мілованової.

Ольга Дудка, 65 років – у 2000-2018 роках працювала контролером Личаківської групи Львівських міських електромереж, після чого вийшла на пенсію.

Читайте також:

Останні дні провів у будинку для людей похилого віку: не стало легенди футболу

Його обожнювали все: не стало актора з "Операції "И" та "Джентльменів удачі"

Траур у Кадирова: ватажка спецназу "Ахмат" більше нема. Що з ним сталося