"Укрзалізниця" (УЗ) запровадила нові функції у своєму додатку для продажу квитків. Тепер українці можуть придбати проїзні документи з можливістю пересадки, навіть у рамках одного і того ж поїзда.

Про це повідомляє «obozrevatel»

Про зміни у правилах продажу квитків повідомила прес-служба УЗ. Для використання нових функцій необхідно оновити програму, і вона буде доступна всім користувачам поступово протягом тижня.

"Іноді маршрут з пересадкою навіть швидше за прямий. Тому обирайте різні варіанти і подорожуйте залізницею", - зазначив Ернест Клименко, директор департаменту з питань інформаційних технологій УЗ.

Як працює пересадка всередині поїзда:

  • Мінімальний час на пересадку між різними поїздами становить 20 хвилин (щоб пасажири мали час для орієнтування на станції).
  • Максимальний час у дорозі – 36 годин (пересадки, що вимагають більш тривалого часу у дорозі, не пропонуватимуться пасажирам).
  • УЗ підбиратиме найбільш зручні рейси для пересадок з мінімальною відстанню за маршрутом.

Ця функція буде корисною для тих, хто не може придбати квитки на весь маршрут. Вона також допоможе самій УЗ більш раціональному використанні можливостей перевезення пасажирів.

Популярні новини зараз

Кожен місяць мінус 20% від пенсії: у ПФУ попередили українців про урізання виплат

Вже навіть посол ЄС попередила: українцям треба готуватись до дуже складних часів.

Донька Олі Фреймут не соромиться обожнювати жінок привселюдно: як живе Злата в США, фото

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

"Якщо в поїзді немає одного вільного місця протягом усього маршруту, система запропонує пасажиру під час поїздки просто пересісти на інше місце, яке звільнить пасажир, що виходить раніше. У такому разі пасажиру прийде два квитки на один і той же поїзд", - пояснили в "Укрзалізниці".

Читайте також:

Веселась у бікіні на пляжі: Ксенія Мішина здивувала витівкою в день, коли Україна сумувала

В українських поїздах розпочинають роботу озброєні патрулі. Що потрібно знати

З ганьбою вигнали з Кремля: Співаку, який підтримував вторгнення в Україну, сподобався Путіну