Путінські окупанти вже нічого не можуть зробити на полі бою, армія розпадається, техніки та снарядів не вистачає. Тепер Путіну залишається обстрілювати лише похоронні процесії та місця скупчення мирних громадян. Тільки так він може задовольнити свої хворі маніакальні потреби.

Відео, на якому показано, що творять російські окупанти у нападах агонії, з'явилося на одному з телеграм-каналів.

Автор посту, яким є командир спецпідрозділу Kraken Немічов, зазначає, що російські війська обстріляли населений пункт Першотравневий на Харківщині. Внаслідок ворожої атаки постраждала 31 людина, серед них — 10-місячне немовля.

"Під час прощання з нашим побратимом Олегом Фадєєнком руска завдала ракетного удару по Первомайському на Харківщині.

Нічого нового. Жодної честі. Замість воювати з військовими, вони продовжують бити по цивільному населенню.

Попадання було до будівлі, яка взагалі знаходиться за 800 метрів від місця проведення заходу. Однак те, що це був цілеспрямований удар по людях, які прийшли попрощатися з Олегом, немає сумнівів, адже за весь час війни це третій приліт по місту. Поки що відомо про 31 постраждалого", - зазначає захисник України.

Популярні новини зараз

Комахи залишать вашу ділянку назавжди: які рослини потрібно висадити, щоб позбутися ос

Їх знанням позаздрять усі мудреці: знаки Зодака, які дають найкращі поради в будь-якій ситуації

Вам потрібно 4 інгредієнти та 25 хвилин: найшвидший рецепт яблучного варення на зиму

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

Очевидно, російські окупанти уважно стежать за тим, що пишуть в українці в пабликах, обчислюючи таким чином можливі місця скупчення мирного населення.

Це підтверджує і політичний експерт Юрій Романенко. За його словами, у соціальних мережах та месенджерах потрібно дотримуватися "режиму тиші".

"Вчорашня спроба удару по похоронній процесії у Первомайську, де ховали бійця Кракена, удар по кафе у Краматорську, удар по волонтерській тусовці у Харкові кількома місяцями раніше показує одну тенденцію - оркам не шкода витратити кілька мільйонів доларів для того, щоб убити соціально активних українців, – зазначає Романенко.

Він також попередив українців про те, що окупанти або їхні представники можуть збирати інформацію про скупчення мирних людей.

"Лаптоногі чудово розуміють значення соціальних зв'язків, їх складності та системно знищує їх, бо склад боєприпасів можна знову наповнити, а от людей, які організовують процеси стійкості української держави немає. Усі ці випадки об'єднує одне – їх анонсували через соціальні мережі. Тому припиняйте розповідати публічно про свої плани чи досягнення.

Орконавти уважно аналізують. Це стосується також бізнесу, який бадьоро рапортує про свої успіхи та про те, скільки грошей витратили на ЗСУ. У міру затягування війни вони вибиватимуть усі, навіть ресурси, що здається зовсім не мають відношення до війни. Тому не полегшуєте тварям завдання на ваше (наше) знищення", - пише Романенко.

Читайте також:

Щось починається: за загадкових обставин не стало найважливішого міністра Лукашенка

Останні дні провів у будинку для людей похилого віку: не стало легенди футболу

Його обожнювали все: не стало актора з "Операції "И" та "Джентльменів удачі"